Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сигурдсон да. Знаев дека ќе успеј во Свонси оти во Спарс не доби вистинска шанса. И тој ми беше првиот на фантази шо го купив, оти знаев дека ќе биди перфектен. Бони, е добар, не велам дека не. За 2014та календарски гледано беше најдобар стрелец во ПЛ, ама мислам дека нема да се вклопат со Агуеро. Не знам зошто, некако ист тип ми се. Ако е донесен за негова директна замена, ок, но да играат заедно мислам дека нема шанси. Како и да е, ова е големо засилување за Сити, особено шо 5-6 меча сезонава Милнер беше напаѓач.![]()
Он е најдобар познавач на ПЛ, преиспитај си го твоето знаењеДа не пратиш ПЛ, ќе те сфатец. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.

Да не пратиш ПЛ, ќе те сфатец. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.
Он е најдобар познавач на ПЛ, преиспитај си го твоето знаење![]()
На кој начин дијаметрално различни ? Мислиш дека можат да играат заедно во Сити ? Јас мислам дека не. Ниски, брзи, подвижни, знаат да изиграат надвор од 16, добри пеналџии. Ако Агуеро и Бони не се слични, не исти, грешно се иразив, извини, не знам кој. Али ај, да му дајме шанса и во голем клуб како Сити да се докажи. Пелегрини ќе биди на слатки маки сега, ако не си замини никој од нападот, мада тој рече дека е купиле замена за Негредо на пресот некни во петокот, па не би ме чудело да останат сите во Сити.[DOUBLEPOST=1420982476][/DOUBLEPOST]И да, 30 милиони секако дека е преееемногу пари за него.[DOUBLEPOST=1420982527][/DOUBLEPOST]
Исто како шо е Лампард најдобра замена сезонава.
)
Меси е аргентинскиот СалахБони и Агуеро се слични исто колку што и Салах и Меси. Само што едниот е Еѓипќанин а другиот Аргентинец. А вториот не плаќа даноци.

Сега ме интересира како ќе ги потрошат овие 30м. Нека се засилат добро. Не овој Оливеира ќе ми игра во ПЛ, што цел живот на клупа го помина.
Ќе бидам задоволен и Синклер ако може да го вратат во Свонси (овој е малку пореален трансфер).
Џабе арчење на тастатура и дефинирање на нивните квалитети кога Сити го зедоа Бони само за да имаат уште еден напаѓач резерва затоа што Агуеро се повредува често. Дали вреди 30 милиони ќе видиме, можеби и повеќе да вреди. Како и да е добра зделка за клуб како Свонси. Само не сум ги гледал дали Гомис е доволно добар да го замени? (ако има фанови на Свонси да одговорат..)

((Си го гледал некогаш бони или од ракав мислења пишуваш?На кој начин дијаметрално различни ? Мислиш дека можат да играат заедно во Сити ? Јас мислам дека не. Ниски, брзи, подвижни, знаат да изиграат надвор од 16, добри пеналџии. Ако Агуеро и Бони не се слични, не исти, грешно се иразив, извини, не знам кој. Али ај, да му дајме шанса и во голем клуб како Сити да се докажи. Пелегрини ќе биди на слатки маки сега, ако не си замини никој од нападот, мада тој рече дека е купиле замена за Негредо на пресот некни во петокот, па не би ме чудело да останат сите во Сити.[DOUBLEPOST=1420982476][/DOUBLEPOST]И да, 30 милиони секако дека е преееемногу пари за него.[DOUBLEPOST=1420982527][/DOUBLEPOST]
Исто како шо е Лампард најдобра замена сезонава.