Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе не ви е по кејф... Ги имам гледано Свонси 10-тина меча сезонава, и заедно со Сигурдсон им ја носат целата игра на Свонси

Сигурдсон да. Знаев дека ќе успеј во Свонси оти во Спарс не доби вистинска шанса. И тој ми беше првиот на фантази шо го купив, оти знаев дека ќе биди перфектен. Бони, е добар, не велам дека не. За 2014та календарски гледано беше најдобар стрелец во ПЛ, ама мислам дека нема да се вклопат со Агуеро. Не знам зошто, некако ист тип ми се. Ако е донесен за негова директна замена, ок, но да играат заедно мислам дека нема шанси. Како и да е, ова е големо засилување за Сити, особено шо 5-6 меча сезонава Милнер беше напаѓач. :D

Добар, не добар.. Бони 30 милиона не вреди во никој случај. Може ќе вреди.. ама сега. Има се, може се.. нека фрлаат пари, само мислам дека ќе испадне како многуте играчи кој отишле во Сити кој стагнирале и ништо не направиле. За година две ќе си оди, пропаднат во формата во Сандерленд или сл.

Ете така. :гик:

Ај сеа Џеко или Јоветиќ у Интер и со мерак да си го читам и тој фан клуб, ионака ми станаа омилени со коментари што оставаат, со еден од овие двајца фешта ќе има таму :D

Сигурдсон да. Знаев дека ќе успеј во Свонси оти во Спарс не доби вистинска шанса. И тој ми беше првиот на фантази шо го купив, оти знаев дека ќе биди перфектен. Бони, е добар, не велам дека не. За 2014та календарски гледано беше најдобар стрелец во ПЛ, ама мислам дека нема да се вклопат со Агуеро. Не знам зошто, некако ист тип ми се. Ако е донесен за негова директна замена, ок, но да играат заедно мислам дека нема шанси. Како и да е, ова е големо засилување за Сити, особено шо 5-6 меча сезонава Милнер беше напаѓач. :D

Да не пратиш ПЛ, ќе те сфатеф. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.

Последно уредено:
Да не пратиш ПЛ, ќе те сфатец. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.
Он е најдобар познавач на ПЛ, преиспитај си го твоето знаење :P

Да не пратиш ПЛ, ќе те сфатец. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.

На кој начин дијаметрално различни ? Мислиш дека можат да играат заедно во Сити ? Јас мислам дека не. Ниски, брзи, подвижни, знаат да изиграат надвор од 16, добри пеналџии. Ако Агуеро и Бони не се слични, не исти, грешно се иразив, извини, не знам кој. Али ај, да му дајме шанса и во голем клуб како Сити да се докажи. Пелегрини ќе биди на слатки маки сега, ако не си замини никој од нападот, мада тој рече дека е купиле замена за Негредо на пресот некни во петокот, па не би ме чудело да останат сите во Сити.[DOUBLEPOST=1420982476][/DOUBLEPOST]И да, 30 милиони секако дека е преееемногу пари за него.[DOUBLEPOST=1420982527][/DOUBLEPOST]
Он е најдобар познавач на ПЛ, преиспитај си го твоето знаење :P

Исто како шо е Лампард најдобра замена сезонава.

На кој начин дијаметрално различни ? Мислиш дека можат да играат заедно во Сити ? Јас мислам дека не. Ниски, брзи, подвижни, знаат да изиграат надвор од 16, добри пеналџии. Ако Агуеро и Бони не се слични, не исти, грешно се иразив, извини, не знам кој. Али ај, да му дајме шанса и во голем клуб како Сити да се докажи. Пелегрини ќе биди на слатки маки сега, ако не си замини никој од нападот, мада тој рече дека е купиле замена за Негредо на пресот некни во петокот, па не би ме чудело да останат сите во Сити.[DOUBLEPOST=1420982476][/DOUBLEPOST]И да, 30 милиони секако дека е преееемногу пари за него.[DOUBLEPOST=1420982527][/DOUBLEPOST]

Абре како двајцата ниски? Бони воопшто не е низок, и е многу поснажен од Агуеро, додека Агуеро е многу побрз од него. Тоа што знаат да играат и двајцата надвор од 16тник е уште еден доказ дека и Бони е комплетен напаѓач.

Џабе арчење на тастатура и дефинирање на нивните квалитети кога Сити го зедоа Бони само за да имаат уште еден напаѓач резерва затоа што Агуеро се повредува често. Дали вреди 30 милиони ќе видиме, можеби и повеќе да вреди. Како и да е добра зделка за клуб како Свонси. Само не сум ги гледал дали Гомис е доволно добар да го замени? (ако има фанови на Свонси да одговорат.. :D )

Бони и Агуеро се слични исто колку што и Салах и Меси. Само што едниот е Еѓипќанин а другиот Аргентинец. А вториот не плаќа даноци.

Како Мангала што вреди 32 милиони :D

Бони и Агуеро се слични исто колку што и Салах и Меси. Само што едниот е Еѓипќанин а другиот Аргентинец. А вториот не плаќа даноци.
Меси е аргентинскиот Салах :cool:

Скапо време дојде, па 30м за Бони и не се така многу. Лани во топ5 напаѓачи беше во ПЛ.
Ќе фали доста во Свонси, но јасно беше дека ќе оди во поголем клуб. Не ќе се заебава во Свонси да игра :D Сега ме интересира како ќе ги потрошат овие 30м. Нека се засилат добро. Не овој Оливеира ќе ми игра во ПЛ, што цел живот на клупа го помина.
Моја желба е да може Џеко да им го земеме на Сити, и така вишок им е :D Ќе бидам задоволен и Синклер ако може да го вратат во Свонси (овој е малку пореален трансфер).
Не е лош Гомис, но треба да се има и негова замена. А треба и парите да се потрошат!
Шпекулацииве не ми се допаѓаат баш. Нека си останат само шпекулации.

Но да не зборам пред време... нека се комплетира прво трансферот. До тогаш ќе се молам да падне на прегледите :icon_mrgr:

Едно мое предвидување од поодамна... дискусија со еден форумџија
345.png
Како предвидување, за играчи што постигнаа над 30 голови во сезона :P

Џабе арчење на тастатура и дефинирање на нивните квалитети кога Сити го зедоа Бони само за да имаат уште еден напаѓач резерва затоа што Агуеро се повредува често. Дали вреди 30 милиони ќе видиме, можеби и повеќе да вреди. Како и да е добра зделка за клуб како Свонси. Само не сум ги гледал дали Гомис е доволно добар да го замени? (ако има фанови на Свонси да одговорат.. :D )

Дадов предлог анкета со одговор "Бони е незаменлив!" :D
А дали е добра зделка за Свонси ќе видиме... :neetaka:

Си го гледал некогаш бони или од ракав мислења пишуваш? o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom