Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурдсон да. Знаев дека ќе успеј во Свонси оти во Спарс не доби вистинска шанса. И тој ми беше првиот на фантази шо го купив, оти знаев дека ќе биди перфектен. Бони, е добар, не велам дека не. За 2014та календарски гледано беше најдобар стрелец во ПЛ, ама мислам дека нема да се вклопат со Агуеро. Не знам зошто, некако ист тип ми се. Ако е донесен за негова директна замена, ок, но да играат заедно мислам дека нема шанси. Како и да е, ова е големо засилување за Сити, особено шо 5-6 меча сезонава Милнер беше напаѓач.![]()
Он е најдобар познавач на ПЛ, преиспитај си го твоето знаењеДа не пратиш ПЛ, ќе те сфатец. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.
Да не пратиш ПЛ, ќе те сфатец. Агуеро и Бони се дијаметрално спротивни, како во игра, така и во конституција. Незнам како можи да ти бидат ист тип на играчи.
Он е најдобар познавач на ПЛ, преиспитај си го твоето знаење![]()
На кој начин дијаметрално различни ? Мислиш дека можат да играат заедно во Сити ? Јас мислам дека не. Ниски, брзи, подвижни, знаат да изиграат надвор од 16, добри пеналџии. Ако Агуеро и Бони не се слични, не исти, грешно се иразив, извини, не знам кој. Али ај, да му дајме шанса и во голем клуб како Сити да се докажи. Пелегрини ќе биди на слатки маки сега, ако не си замини никој од нападот, мада тој рече дека е купиле замена за Негредо на пресот некни во петокот, па не би ме чудело да останат сите во Сити.[DOUBLEPOST=1420982476][/DOUBLEPOST]И да, 30 милиони секако дека е преееемногу пари за него.[DOUBLEPOST=1420982527][/DOUBLEPOST]
Исто како шо е Лампард најдобра замена сезонава.
Меси е аргентинскиот СалахБони и Агуеро се слични исто колку што и Салах и Меси. Само што едниот е Еѓипќанин а другиот Аргентинец. А вториот не плаќа даноци.
Џабе арчење на тастатура и дефинирање на нивните квалитети кога Сити го зедоа Бони само за да имаат уште еден напаѓач резерва затоа што Агуеро се повредува често. Дали вреди 30 милиони ќе видиме, можеби и повеќе да вреди. Како и да е добра зделка за клуб како Свонси. Само не сум ги гледал дали Гомис е доволно добар да го замени? (ако има фанови на Свонси да одговорат..)
Си го гледал некогаш бони или од ракав мислења пишуваш?На кој начин дијаметрално различни ? Мислиш дека можат да играат заедно во Сити ? Јас мислам дека не. Ниски, брзи, подвижни, знаат да изиграат надвор од 16, добри пеналџии. Ако Агуеро и Бони не се слични, не исти, грешно се иразив, извини, не знам кој. Али ај, да му дајме шанса и во голем клуб како Сити да се докажи. Пелегрини ќе биди на слатки маки сега, ако не си замини никој од нападот, мада тој рече дека е купиле замена за Негредо на пресот некни во петокот, па не би ме чудело да останат сите во Сити.[DOUBLEPOST=1420982476][/DOUBLEPOST]И да, 30 милиони секако дека е преееемногу пари за него.[DOUBLEPOST=1420982527][/DOUBLEPOST]
Исто како шо е Лампард најдобра замена сезонава.