Prodavam motor Lifan 150 kubika 2007 godina, prv gazda, so 22000km pominati. Motorot si e odlicen samo maskite sto se rasklateni sami od sebe(kineska rabota). Ne e pagjan nitu ednas. Cena 350 evra, ne e fiksna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kolku sakas da potrosis, i sto funkcii baras da ima?Барам видео плеер за воа кола ќе може некој предлог од каде да прашам да најдам ??
Пошто си фиатџија, шо велиш за Фиат Гранде Пунто од 2007/08 исто 1.9 JTD?Фиат Браво 1.9 ЈТД 105 коња..Ем во старт се поефтини од сите други,ќе ги најдеш за 1800-2000 евра,и плус пари ќе ти останат за недај Боже..Јас имам Фиат,секој ден ја возам Велес-Штип-Велес,до сега не сум имал некои посериозни проблеми од типот на мотор-мењач-електроника-турбина и слично..
Тојота Јарис (бензинче) три клипа мотор..Регистрација за оваа е комплет 8000-9000 денари..
Опел Астра 1.4 Twinport (бензинец)
Шевролет Спарк--Ако ништо друго барем Спаркот е нов,над 2010-та година се и тој е 3 клипа..Мала потрошња,ефтина регистрација,слаба комфорност,и ниска брзина..
Голф со реални триста иде боље од фокус со реални двеста. Ја лично така мислам.Za taa cena do 2500e Focusot e top ponuda, vo klasa e na golf 4 so razlika vo toa sto golfot za taa cena pa i za do 3000e ke go zemes garant so 400 i + iljadi kilometri (kaj nas e so 150k) dodeka fokusot i nekoi drugi vozila moze da se najdat i so vistinski 180 ili 200 i nesto iljadi sto spored mene e daleku podobra ponuda za vozilo vo taa klasa
Голф со реални триста иде боље од фокус со реални двеста. Ја лично така мислам.
Додека има политичари ко нашиве ќе го возиме кршот од Европа.Додека има луге што размислуваат како тебе ке го возиме кршот од европа.