Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа пробувам и да го кажам, само ме сфатија ко да го правдам Балотели што е стерилен :)

M5JlyCP.gif

Значи ако двајца играчи, едниот си го платил 30мил другиот 5мил. што играат на иста позиција и имаат идентични статистики, овој од 30мил не е флоп и покрај тоа што игра како овој од 5мил. Или па обратно, тој од 5мил не е overachiever ?
А шо прајме ако двајцата постигнале по 10 гола на 15 меча? Дали тој од 5 мил е појак од овој од 30 мил, оти е помалце платен а имаат ист ефект? И при тоа игра во Стоук Сити и е главен напаѓач на тимот, убедливо најдобар стрелец и сите за него играат...за разлика од овој кој е 30м платен и игра со Перси и Руни, кои имаат дадено по 6 гола до сега и тимот има 11 различни стрелци? :)

Ти викам не е се во цената. Флоп е играч што потфрлил, од кој се очекувало многу повеќе. Можно е на крај Фалкао и Ди марија да завршат со ист број голови, 8 на пример. Ама Фалкао да биде флоп оти од него се очекува повеќе голови, а Ди Марија не, оти константно играл добро. Без разлика што првиот е само позајмен, другиот е платен 60 милиони. :)

Мината сезона беше еден од најкреативните играчи во лигата, прв (или меѓу првите по создадени шанси), проблемот е повторно што и мината а и ова сезона има долго отсуство заради повреда.

А тоа што не играл како Цеск, па ние сите мислевме дека е таков играч, ама изгледа бил друг тип на играч.

Мината сезона беше еден од најкреативните играчи во лигата, прв (или меѓу првите по создадени шанси), проблемот е повторно што и мината а и ова сезона има долго отсуство заради повреда.

А тоа што не играл како Цеск, па ние сите мислевме дека е таков играч, ама изгледа бил друг тип на играч.

Тип на играш шо се повредува повеќе од Цеск? :D

Не ми прајте нервоза сеа заради Цеск, долго време ќе се чудам на таа одлука на Венгер и никогаш нема да ми се разјасни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom