Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Логиката барај ја во постот што го имам цитирано. А тоа и ми беше поентата. И ако не забележиш, ќе ти објаснам нема проблем.@red.devil "Друри реално 4-5 "асистенции" што му ги имаат препишано на Цеск биле додавања, кои после индивидулани 4-5 потези на Азар и Коста биле постигнувани голови."
4-5 асистенции? Дали преку сила беа 2 такви ситуации, и незнам како ти иде у прилог оваа на муабетот, демек му пишат гратис асистенции? Ако не, која е поентата на ова?
Добро де, ете спореди ги само Цеск и Ди Мариа, и спореди ја цената и придонесот за новите клубови. Едниот е 27 милиони и има 4 голови и 18 асистенции, другиот е 59 милиони и има 4 голови и 6 асистенции.
Исто и нивните градски ривали, општо градот Ливерпул флоп на сезонатаБез да провоцирам или да се заебавам, најголем флоп е Ливерпул сезонава. Ако мора да бираш играч, пак ќе биде некој од Ливерпул. Ако мора да бираш тренер, пак ќе е во потесна конкуренција Роџо.![]()
http://www.theguardian.com/football/2015/jan/09/frank-lampard-manchester-city-nycfcЗначи Челзи не го пушти Лампард во Њујорк, туку го даде на директните ривали за титулата, притоа неговите голови за Сити може да ги донесат клучните бодови кои ќе го одлучат шампионот.