- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Си можеме. Вие кој заебавте годинава?
Иначе прво прочитав дека ги заебаваме, а не дека сме ги заебале, ама исти курац. xD
Мурињо. Сакаше да дојде ама

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си можеме. Вие кој заебавте годинава?
Иначе прво прочитав дека ги заебаваме, а не дека сме ги заебале, ама исти курац. xD
Ushte sungerot Fali u muabetive poslednive nekolku strani
![]()
Мојс потпиша за Јунајтед на 9ти Мај, Мурињо за Челзи цел месец подоцна. Хмм хмммМурињо. Сакаше да дојде ама![]()
Мојс потпиша за Јунајтед на 9ти Мај, Мурињо за Челзи цел месец подоцна. Хмм хммм
Хмм, леснo е сегa дa се збoри. Ве зaебa пoштенoМојс потпиша за Јунајтед на 9ти Мај, Мурињо за Челзи цел месец подоцна. Хмм хммм
@Донев поарен потег од не-потпишувањето на Моура немало оддамна во Јунајтед. Исфорсирано бразилско детиште, ништо повеќе.
Хмм, леснo е сегa дa се збoри. Ве зaебa пoштенo![]()
Не знам кој кого заеба, дали он нас или ние ПСЖ, ама за тие пари и за таа плата што ја бараше ќе беше поголем флоп од Торес и Керол заедно.Хмм, леснo е сегa дa се збoри. Ве зaебa пoштенo![]()
Не знам кој кого заеба, дали он нас или ние ПСЖ, ама за тие пари и за таа плата што ја бараше ќе беше поголем флоп од Торес и Керол заедно.
Стaриoт имaше дoгoвoренo висoкa ценa и плaтa oткaкo претхoднo се жaлеше зa Хaзaрд (иaкo истaтa пoнудa јa имaше и oд Јунaјтед), зa вo пoследен мoмент дa улетa ПСЖ и дa им гo земеЈас мислев Видал е, поради колената, тоа Моура да ти било потегот![]()
Значи Челзи не го пушти Лампард во Њујорк, туку го даде на директните ривали за титулата, притоа неговите голови за Сити може да ги донесат клучните бодови кои ќе го одлучат шампионот.
Значи Челзи не го пушти Лампард во Њујорк, туку го даде на директните ривали за титулата, притоа неговите голови за Сити може да ги донесат клучните бодови кои ќе го одлучат шампионот.