Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Она кога му идеш на агентот и му викаш "Брат најди ми филмови нешто да глумам"

-"Каков филм да ти најдам ? Комедија,хорор,драма,акција...?"

-"Па све и свашта , не е проблем, битно да се глуми да не седам по дома"

http://www.imdb.com/name/nm0000616/
Добро бе, жив е човеков уште?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Добро бе, жив е човеков уште?
Чисто сумњам сигурно се клонирал..пошто во волку филмови да глумиш во една година..:unsure:[DOUBLEPOST=1420760053][/DOUBLEPOST]Иначе 58 години има..млад е, ти пред време го "почина" :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Го гледам Horrible Bosses 2 ,ај кај се мачам да го гледам ,таков глуп туп , па ко за беља крајните 10-15мин звук нема :tapp:
Јас ко што памтам 1от беше доста подобра комедија од ова :toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.315
Поени од реакции
30.655
Шаја се потрудил за мускули по телото ама го запоставил оној во черепот. Талентиран актер е ама изгледа ќе заврши неславно.

@Anon The Imitation Game :cuc::oleee::bravobe::aplauz:

п.с скринерот за снајперот е очаен, а за Big Hero 6 супер
Ќе разберам жена да му се џитне на Рајан Гослинг да го силува, али на Шаја? Нездрава работа.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Бојхуд (потенцијалниот филм на годината како што читам) требаше да го гледам на Cinedays пред некој месец. Можев, а не отидов. Сега треба да го симнувам и да го гледам на 19ка екранче, коцкасто. Genius.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Бојхуд (потенцијалниот филм на годината како што читам) требаше да го гледам на Cinedays пред некој месец. Можев, а не отидов. Сега треба да го симнувам и да го гледам на 19ка екранче, коцкасто. Genius.
На поголем екран е поголемо (визуелно) срање.
Си се спасил.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.590
Поени од реакции
87.944
Осеќам новиов Терминатор ќе биде тежок fail, не зборам за заработувачката што ќе ја има низ кино салите, туку општо онака. И Шварци почна да го фаќаат будалите, ни он веќе незнае што прави :jajce:. Овој филм тотално ќе ја уништи сликата што ја имавме за првите два дела

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
некој предлог филм со тема ф1?Rush го имам гледано.
http://www.imdb.com/title/tt1424432/

IoSonoInterista мислам дека имаше убава рецензија за филмов, ако си љубител на формула нема промаршување.

п.с. Абе каква формула, секој треба да го изгледа филмот за Сена, емоционално возење.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Осеќам новиов Терминатор ќе биде тежок fail, не зборам за заработувачката што ќе ја има низ кино салите, туку општо онака. И Шварци почна да го фаќаат будалите, ни он веќе незнае што прави :jajce:. Овој филм тотално ќе ја уништи сликата што ја имавме за првите два дела
Срањата почнаа да се дешаваат во моментот кога решија да се прави трет дел без Камерон. И кога Фурлонг беше отиден со дрогите за да учествува во нов проект. Сликата нема да ја уништи али од трејлеров како што гледам се враќаат во првите два дела, што е безвезе. Често жалам што Камерон не се нафати да ја заокружи трилогијава и да не спаси од глупостиве кои следат, наместо тоа зема да снима бајки, кои ќе можеше да ги направи и подоцна.

Kajgana Shop

На врв Bottom