Manga
Golem alat
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 7.763
- Поени од реакции
- 5.047
@Erich Zann Dazed and Confused - "Средношколки,јас стареам тие остануваат на иста возраст" ,одлична релаксација ти е филмот.
Шиа во акционен филм, пази тандем:Непопуларно мислење #5213 аnd how to alienate people and make arch enemies: Шиа ми е добар и версaтилен актер, а тек ќе се покаже.
Погледни ги тие што на васил му ги препорачав во првиот пост.@Толстој препорачај ми и мене некој филм да го гледам со изгасена сијалица. Жанр по избор, а оценката според твое оценување да не под 7-ца. Фала однапред
Сите овие aко од тебе добиле 7-ца ќе ги гледам.Погледни ги тие што на васил му ги препорачав во првиот пост.
Од кога ќе ги изгледаш, ако ниту еден не ти се допадне, е тогаш брату мој иди и гледај сила или карадај
.... затоа те ставија модератор во општи а не во Филм и ТВShia ќе биди врвен актер... Се еба самиот со трансформерите свесен е и сам... Али добра пара натрта. Мислам дека допрва иди неговото, ќе биди од оние кои во 30-тите се истакнуваат.
Онака моја прогноза кој го ебе вот.
Јас вечерва му седнувам конечно, доволно го избегнував...Уште се мислам дали да го гледам Бојхуд. Сигурен сум дека ќе имам исто мислење ко Ио за филмот.
Уште се мислам дали да го гледам Бојхуд. Сигурен сум дека ќе имам исто мислење ко Ио за филмот.
Нормално е на хајпнат филм да има одбивност уште негледан. Just go with the flow, ќе ја почувствувате топлината на филмот. (се надевам )Јас вечерва му седнувам конечно, доволно го избегнував...