Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Непопуларно мислење #5213 аnd how to alienate people and make arch enemies: Шиа ми е добар и версaтилен актер, а тек ќе се покаже.
Шиа во акционен филм, пази тандем:
Eagle_eye_poster.jpg

Јака двојка мора да се признае. Еве една појака:

megan%2Bfox%2Band%2Bshia%2Blabeouf%2Btransformers%2B2%2B%25281%2529.jpg

Курт Расел и Сталоне гомна да јадат. Ова е акционен херој!

Ама тоа како да не беше доста, почна да ја сквернави класиката:
images

И ова:

DieHard5.jpg

Туку што ми беше муабетот... почнав да го гледам Fury и го гледам Шиа со мустаќи демек војник, и си викам заеби, видов што видов доста е. :D

@Толстој препорачај ми и мене некој филм да го гледам со изгасена сијалица. Жанр по избор, а оценката според твое оценување да не под 7-ца. Фала однапред :cool: :smirce:

@Толстој препорачај ми и мене некој филм да го гледам со изгасена сијалица. Жанр по избор, а оценката според твое оценување да не под 7-ца. Фала однапред :cool: :smirce:

Погледни ги тие што на васил му ги препорачав во првиот пост.

Од кога ќе ги изгледаш, ако ниту еден не ти се допадне, е тогаш брату мој иди и гледај сила или карадај

Погледни ги тие што на васил му ги препорачав во првиот пост.

Од кога ќе ги изгледаш, ако ниту еден не ти се допадне, е тогаш брату мој иди и гледај сила или карадај
Сите овие aко од тебе добиле 7-ца ќе ги гледам. :X3:

Let's be cops
Dumb & Dumber To
Jack Ryan: Shadow Recruit
Extraterrestrial
The Purge: Anarchy
The Two Face of January

Шаја се потрудил за мускули по телото ама го запоставил оној во черепот. Талентиран актер е ама изгледа ќе заврши неславно.

@Anon The Imitation Game :cuc::oleee::bravobe::aplauz:

п.с скринерот за снајперот е очаен, а за Big Hero 6 супер

Shia ќе биди врвен актер... Се еба самиот со трансформерите свесен е и сам... Али добра пара натрта. Мислам дека допрва иди неговото, ќе биди од оние кои во 30-тите се истакнуваат.
Онака моја прогноза кој го ебе вот.

.... затоа те ставија модератор во општи а не во Филм и ТВ

Уште се мислам дали да го гледам Бојхуд. Сигурен сум дека ќе имам исто мислење ко Ио за филмот.
Јас вечерва му седнувам конечно, доволно го избегнував...

Уште се мислам дали да го гледам Бојхуд. Сигурен сум дека ќе имам исто мислење ко Ио за филмот.

Јас вечерва му седнувам конечно, доволно го избегнував...
Нормално е на хајпнат филм да има одбивност уште негледан. Just go with the flow, ќе ја почувствувате топлината на филмот. (се надевам :angel:)

Само што го изгледав The Drop, не очекував многу, ама не се ниту разочарав. Добар си беше филмов, не е ништо посебно ама имаше убава кулминација и расплет.

Она кога му идеш на агентот и му викаш "Брат најди ми филмови нешто да глумам"

-"Каков филм да ти најдам ? Комедија,хорор,драма,акција...?"

-"Па све и свашта , не е проблем, битно да се глуми да не седам по дома"

http://www.imdb.com/name/nm0000616/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom