W
wicked_1
Гостин
Василе, биди малку попрецизен бе, барем жанровски
))
))Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
))Истиве и јас ќе ги предлагав, ме претрка.Инаку Predestination ако не ти е гледан...Enemy (овој може и 2013та да е шо знам)
Знам дека е модерно, ама Лабуф ако сака брадата до стомак нека ја пушти и нека се напумпа целосно мускули пак нема да биде секси.Шиа ЛеБуф го достигна врвот на кариерата
http://tocka.com.mk/4/147419/vo-kafez-so-12-godisno-devojce-ova-e-promoviranje-na-pedofilija
.Сите овие aко од тебе добиле 7-ца ќе ги гледам.Погледни ги тие што на васил му ги препорачав во првиот пост.
Од кога ќе ги изгледаш, ако ниту еден не ти се допадне, е тогаш брату мој иди и гледај сила или карадај

[DOUBLEPOST=1420746416][/DOUBLEPOST]ајде уште еднаш....Би сакал совет околу избор на котел за парно на дрва(значи внатрешна единица во стилот на шпорет на дрва со котел)?
Просторот што треба да се загрева е околу 150м2,кои се наоѓаат на три етажи .Куќата е со соодветна изолација и пвц прозори.
Прашањето ми е дали е можно да се загрее просторот со ALFA шпорет со вграден котел за парно?
Дали на првиот кат каде што ќе биде шпоретот ќе биде бања, на вториот кат топло а на третиот мраз?
Однапред благодарам.