Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.ohridnews.com/vesti/79004
Невработеност, можеби и најголема во РМ.
Си имам искуство со овие во биро, скоро една година кај шо се пријавувам, ај шо немат за нас ни работа, ни обуки, ни пракса или да волонтираш некаде ни тие шо работет таму немаат работа, незнает шо да прает по цел ден.

Јас поинформиран сум за програмите за вработување или тие шо се во најава него тие таму, ветрушки.(n)

Си имам искуство со овие во биро, скоро една година кај шо се пријавувам, ај шо немат за нас ни работа, ни обуки, ни пракса или да волонтираш некаде ни тие шо работет таму немаат работа, незнает шо да прает по цел ден.

Јас поинформиран сум за програмите за вработување или тие шо се во најава него тие таму, ветрушки.(n)
Тие таму се клаени само за да дремат таму. Имат една албанка мислам, плава, абе со две леви е, буква по буква куцат на та тастатурата да ти се смачит.. Абер си немет од ништо..

Тие таму се клаени само за да дремат таму. Имат една албанка мислам, плава, абе со две леви е, буква по буква куцат на та тастатурата да ти се смачит.. Абер си немет од ништо..
Турчинка мислам дека е, првата канцеларија шо е нејзина.
Избегавам да одам кај нејзе пошо ми се чинит дека македонски незнајт, првиот пат неможевме да се разбериме ништо.o_O

Турчинка мислам дека е, првата канцеларија шо е нејзина.
Избегавам да одам кај нејзе пошо ми се чинит дека македонски незнајт, првиот пат неможевме да се разбериме ништо.o_O
Да, турчинка. Доко мислам се презиваше. Влегввиш кај нејзе таја по пенџерине се пулит, ко душманот да и влегол те гледат, па уште ако требит да се пријавиш мислиш најтешката работа си и ја дал..

Џемиље Доко а и оније другине ништо не се поарни. На врата пишит 8и30 работно време, почеток 8и45, тие до 9и30 никој не е отворен, во 12 имет пауза, па после уш по едно кафе и чај, во 15 часот сите подома. Нишај врата земај плата, убајна, шо да се замарет со вас мачни души.

Џемиље Доко а и оније другине ништо не се поарни. На врата пишит 8и30 работно време, почеток 8и45, тие до 9и30 никој не е отворен, во 12 имет пауза, па после уш по едно кафе и чај, во 15 часот сите подома. Нишај врата земај плата, убајна, шо да се замарет со вас мачни души.
Administracijata e zastitena rasa i amnestirana od rabota ,normalno!!!:toe:

Инаку јас сум од Охрид и убаво е во чаршијата, седиш во кафич и си пиеш кафе, а езерото како небесна далечина стои пред тебе.
Супер. :oleee:
Замислете

Инаку јас сум од Охрид и убаво е во чаршијата, седиш во кафич и си пиеш кафе, а езерото како небесна далечина стои пред тебе.
Супер. :oleee:
Замислете
го поефтинивте кафето ?? зато убајните ?

10347076_10205374391017697_1241454273028388435_n.jpg

Ќе се стопит кај и да е.

Последно уредено:
Тотално разочарување ми е тоа што го винаа Жељко Јоксимовиќ да биде кум на Водици. Од една духовна манифестација прават циркус и турбо фолк. Ќе одам што поделку од плоштадот и таа валкана комерцијализација, никој да не ме види како ќе се фрлам во езерото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom