Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
За многу години денов, браво за тој шо го фати крстот, ама замерка, Во Јордание шо не ја испеј. Редно беше неварошанец да го фатит.

Срцево бавча.
Не ми се свиѓаше по после фаќањето поминаа можда 5 различни тајфи со крстот, без пари останав.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
zeljkoPusi.jpg

Им е гајле. И на Жељко а богами и на градоначалников. Да не се изразам вулгарно за денов. Иначе конечно прекината доминацијата на варошани, честит празник на сите што го празнуваат.

:gjavol::gjavol::gjavol::gjavol:
1601098_918384408186529_1877549947787044612_n.jpg

МУАХАХАХАХАХАХАХХАХА......

Утре од инает имат со кајче сите буриња да ги соберат овије граѓаниве од угаре од Варошон, а следната година осеќам дек ќе го фатит некој од Ботун.

:D

Ајде бе, читам по фб сеа коментари, зш не рекол демек само од Охрид дека е, шо викал дека е од Белчишта....шо се топуреја секоја година Варош та Варош ко ќе го фатеа. Непогодени.

^
Варош варош ко неарни се дереа секоја година а сега ето не го фатија и почнаја бурек да јадет. Страшна работа се, не мојш никако ги разбериш.
Ама ликов шпиунски си го фати и не кажа одма :D
Си се тргна на страна и тогаш го истаде. Браво , алал вера

^
Варош варош ко неарни се дереа секоја година а сега ето не го фатија и почнаја бурек да јадет. Страшна работа се, не мојш никако ги разбериш.
Ама ликов шпиунски си го фати и не кажа одма :D
Си се тргна на страна и тогаш го истаде. Браво , алал вера
Не ко неарни, туку неарни се зш порано се имет земано меѓусебе и се имет котено брачед со брачеда.

Сите сме сељаци, само различна сорта. Убо шо имат промена годинава, можда ќе пркнит градов да му ебам, дан го тераше некоја клетва со варошаниве. :icon_mrgr:

Кумот забрани да го фатат крстот варошани ;) Тие што го познаваат кумот знает и што мојт се да напрајт .:sneaky:

Ехе поголем сељак и љигајнчар од мене немат, ама пак ко ќе вијш седум пати сум поубав и попаметен од варошанец, барем и не ги веслам брачедиве од позади.
Шала настрана, цел народ се крена и сите дадоја и аплауз и имаше позитивни воздишки. Нека му е со среќа не само него тук и на сите рисјани, здравје и радости да имет и бериќетна година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom