korka
Голтар
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 1.028
- Поени од реакции
- 435
Brat ne me razbiraj pogresno ama za toa vreme ke bidam nekade na toplo na more preku 3 drzavi.Се стигнува. Преку Битола одат автобусите за Охрид за 4 и пол саати се во Охрид.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brat ne me razbiraj pogresno ama za toa vreme ke bidam nekade na toplo na more preku 3 drzavi.Се стигнува. Преку Битола одат автобусите за Охрид за 4 и пол саати се во Охрид.
Не те разбирам погрешно, биди среќен ако стигниш за 4 и пол сати, таков је патот, јбг..[DOUBLEPOST=1420053257][/DOUBLEPOST]Brat ne me razbiraj pogresno ama za toa vreme ke bidam nekade na toplo na more preku 3 drzavi.
Постојат. И служат исто колку што и пијавицата му служи на човекот. Добри се за дрпање државни пари. Секогаш се изненадени од снегот.postoi li Makedonija pat? Sto pravat tie?
kako ne postojatpostoi li Makedonija pat? Sto pravat tie?

Па сега, да не претеруваме.postoi li Makedonija pat? Sto pravat tie?
Дој ќе си ги дрвиме заедно, плус пастрмка ќе стајме.Ohrigani jas sakam da dojdam za vikendov tamu.go opravivte malku ili treba da dremam tamu kako zimi kkk....samo dali i se stasuva sega vo ohrid
Ак е за топло муабетов тогај оди на летовање, преку трите држави веќе ак ги отворија летојве.[DOUBLEPOST=1420201173][/DOUBLEPOST]Brat ne me razbiraj pogresno ama za toa vreme ke bidam nekade na toplo na more preku 3 drzavi.
Овије јас вчера шо ги сретнав од Новосибирск стрико на пеперутка пливање идеале, не ги интересирал снегот барем така се разбравме кој знајт. Пар во години негде измеѓу 43-56 години, доста фини и прибрани љуѓе.Ај не заебавајте, ако се исчистат улиците каде ќе скијат туристите? Мислите за да пливаат во езероно идат зиме?![]()
?postoi li Makedonija pat? Sto pravat tie?