Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас во знак на протест не ја бричам брадава дур не го пуштет Ацета, кутар чоек го акнаја за џабе в апсана.Аце врати се!(без Аљчета да не идаш!)
Оооо колку симпатично, стварно сум трогнат.Еве го, фалеше да ни посакат среќна нова година, сега слободно можам да одам на прослава и да пијам дур можам.
Moре мамичето да ви го ебам..
Еве го, фалеше да ни посакат среќна нова година, сега слободно можам да одам на прослава и да пијам дур можам.
Moре мамичето да ви го ебам..
Не издресираа на мазохизам и сеа уште не заебавет...последна да им еШала настрана али Аљчета ги ангажираше љуѓево и стварно чистеа.
ohrid izgleda e spremen samo za na leto da preceka gosti,za zimo gi iznenadi snegot i ne se bas spremni
Пример кај мене всокак ќе имат мраз до март месец, ево ако ми текнит тогаш ќе сликам и ќе ја ставам овде.To e na 80% od ulicive nemet saglam iscisteno a za trotoarite da ne prajme muabet ama bitno makce ke se imat za tenderi da se razgledvet...

Истото е и кај мене, ко шо кренаја зграда пред некоја година,сонце улицава не ја фаќат до на пролет.Пример кај мене всокак ќе имат мраз до март месец, ево ако ми текнит тогаш ќе сликам и ќе ја ставам овде.![]()

Па добро бе овие мислат слепи сме мајкому
. Мизерија, од банкана до лихнида пола сат, цајкани 10 и само си се смеат, си дремат, и после не иделе туристи појќе, е како да идат? Иначе многу туристи во градов бе
Српски, бугарски и црногорски најмногу. Ито све се млади луѓе, баш глеав ко се истовараја кај пазарон..Се стигнува. Преку Битола одат автобусите за Охрид за 4 и пол саати се во Охрид.Ohrigani jas sakam da dojdam za vikendov tamu.go opravivte malku ili treba da dremam tamu kako zimi kkk....samo dali i se stasuva sega vo ohrid