Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Аце врати се!(без Аљчета да не идаш!)
Јас во знак на протест не ја бричам брадава дур не го пуштет Ацета, кутар чоек го акнаја за џабе в апсана.
Шала настрана али Аљчета ги ангажираше љуѓево и стварно чистеа.[DOUBLEPOST=1419971212][/DOUBLEPOST]
Еве го, фалеше да ни посакат среќна нова година, сега слободно можам да одам на прослава и да пијам дур можам.

Moре мамичето да ви го ебам..
Оооо колку симпатично, стварно сум трогнат.
Сурат ичкртан, диљми беше на службено патување, беј ре таму.

Еве го, фалеше да ни посакат среќна нова година, сега слободно можам да одам на прослава и да пијам дур можам.

Moре мамичето да ви го ебам..

Со задоволство сме ја испраќале годинава :pos: Не издресираа на мазохизам и сеа уште не заебавет...последна да им е

Ооо, Макче на маса, убаво убаво.Богат град бре мајката! Ал'л.

To e na 80% od ulicive nemet saglam iscisteno a za trotoarite da ne prajme muabet ama bitno makce ke se imat za tenderi da se razgledvet...

Шала настрана али Аљчета ги ангажираше љуѓево и стварно чистеа.

Аљче знаеше и да ги натепа. Шала на страна од Сашо за таа позиција во Охрид нема подобар, ноќе идеше да ги контролира. Плус многу си ја сакаше и познаваше работата.

Ај не заебавајте, ако се исчистат улиците каде ќе скијат туристите? Мислите за да пливаат во езероно идат зиме?:icon_lol:

ohrid izgleda e spremen samo za na leto da preceka gosti,za zimo gi iznenadi snegot i ne se bas spremni

Не бе брат, грешка си, спремни сме, скоро и да сме полни, све насмеани и задоволни гости, еве ти и видео како ја чистеа туристичка, исто ко да немало снег, пак русиве го презеле видеово и се фалет..

To e na 80% od ulicive nemet saglam iscisteno a za trotoarite da ne prajme muabet ama bitno makce ke se imat za tenderi da se razgledvet...
Пример кај мене всокак ќе имат мраз до март месец, ево ако ми текнит тогаш ќе сликам и ќе ја ставам овде.:нинџ:

Пример кај мене всокак ќе имат мраз до март месец, ево ако ми текнит тогаш ќе сликам и ќе ја ставам овде.:нинџ:
Истото е и кај мене, ко шо кренаја зграда пред некоја година,сонце улицава не ја фаќат до на пролет.
Иначе не дај боже да имате сеа нешо работа во болницана навечер, темничиште,снегој,мразој и дупки ископани шо не се гледет. Ке ојте за една ќе завршите за друга работа...

Пс: Годинава немат потреба да го ставет она за лизгање ко цела чаршија е клизава :icon_lol:

:pos:

Туризмот летово цветал, инвестициите цветале. Абе ко ќе го слушам, ми ида да фатам автобусот и 3 дена и 3 ноќи да патувам за Охрид.
Единствено беше во право за наталитетот.
Тој го поддржал.
Затоа оние од 96та генерација парче се напраја.

http://www.ohridnews.com/vesti/78821
Интензивно се работи :ROFLMAO: Па добро бе овие мислат слепи сме мајкому:boksix:. Мизерија, од банкана до лихнида пола сат, цајкани 10 и само си се смеат, си дремат, и после не иделе туристи појќе, е како да идат? Иначе многу туристи во градов беo_O Српски, бугарски и црногорски најмногу. Ито све се млади луѓе, баш глеав ко се истовараја кај пазарон..

Ohrigani jas sakam da dojdam za vikendov tamu.go opravivte malku ili treba da dremam tamu kako zimi kkk....samo dali i se stasuva sega vo ohrid

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom