Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Komiti cuvari na Skopje na 80% od grupata im treba saat vreme do plostad da stignat od gege, volkovo, ljurumleri , madzari, cento , pintija, dracevo , pripor, przino, sonje i Itn. .
Со автобус од Пржино до центар си за 8 минути, со кола за 5, пешки за 25 :icon_mrgr:
Значи аман, зошто сите имаат слика дека Пржино се наоѓа преку три планини и три мориња ебате, ако е мала населба, не значи дека е на смак света :popce:

Со автобус од Пржино до центар си за 8 минути, со кола за 5, пешки за 25 :icon_mrgr:
Значи аман, зошто сите имаат слика дека Пржино се наоѓа преку три планини и три мориња ебате, ако е мала населба, не значи дека е на смак света :popce:

Ја лева рака сечам у пржино да живеам у куќите.

Комити имаат околу 30 утакмици навивано од 3 август па до декември Ракомет и Фудбал. Ајде земете утакмици по утакмица со слики и давајте оценки. Може е падната бројката на редовните, ама па и сите останти се паднати, ако Комити се по 100 луѓе кај другиве по 30. Ама пак во 20 викенда оваа полусезона Комити навиавле секој викенд и тоа ќе дојде секој втор викенд по 2 утакмици.
Кореографии, навивања, изглед на трибина, притисоци од власта, фрлање бомби, лупање кривични секоја утакмица, самофинасисрање на гостувања.
Епа да им извините ама реланоста е таа Комити и во најлошо светло, пак се врвот во Македонија.Повторно нема некој кој би ги симнал од тронот. На Комити најлошите изданија на 99% од групите би им биле такви изданија или сезони најдбори во Македонија.
Нешто си у право ама малку се занесе :)

Ako e taka zosto togas site ostanati koi ne se od sk gi karakterizirate kako seljaci ?
Sam sebe ubival...

Ubava badnikova vecer, zdravje , srekja i ljubov na site.

Jas ni se pravam skopjanec ni sum. Site znaete od kaj sum, kako sto znaete samite vie od kaj ste. Komiti cuvari na Skopje na 80% od grupata im treba saat vreme do plostad da stignat od gege, volkovo, ljurumleri , madzari, cento , pintija, dracevo , pripor, przino, sonje i Itn. Zatoa imate nedorazbiranje i nikogas nema da zastanete na zdravi noze so takvi likovi. Sekoja cest za LF i po kultura navivacka, i po vozrast i po brojka i po pametni i silni momci.
Komiti za brojka , koreo i navivanje nema da gi komentiram dodeka ne pocnat da navivaat za fudbalskiot tim za kogo se oformeni. Zaebi rakomet 3 to rangiran short, bez navivaci.
Се гледа колку си запознаен со Комити и со ЛФ, едни од поредовните членови се токму од овие населби. Те читам откако сум регистриран на форумов и по цел ден јадеш гомна за Комити, дај олабави малце.

Abe nemoze da se prestavuva nekoj cuvar na Skopje koj so decentralizacija na opstinite stanal del od Skopje. Od centralnoto podracje ima se, najmalce komiti. I prodolzi da me citas , realni mi se komentarite.

Барем кажи за што сум се занел, и пиши факт и и разубдеи ме.
Па ајде кога веќе прашуваш глупо е да кажеш дека Комити се најдобри моментално и дека нивно најлошо појавување за другите е најдобро.

Abe nemoze da se prestavuva nekoj cuvar na Skopje koj so decentralizacija na opstinite stanal del od Skopje. Od centralnoto podracje ima se, najmalce komiti. I prodolzi da me citas , realni mi se komentarite.
Чуварот на Скопје се претставува со дела, не со местото на живеење. Според тебе кои се чуварите?
Во Центар највеќе членови имаат Центар бојс, а членови имаат и Комити и Бојси.
По твоја логика Центар бојс имаат само право да се претставуваат како такви :angel:
Од друга страна, мојот став е дека далеку сме од чувари на градов, ама ако веќе споредуваш, за другите Македонски групи од Скопје сме измислени во број на акции против Не-Македонски противнички групи.
Тие епитети чувари на градот, гордост на овој град, гордост на оној град, ниедна група во Македонијава не ги оправдува.

И што значи тоа , дека све е ужас.А вие се карате меѓусебе кој е не толку ужас.

Ај не го тупи за кого навиваат центарци, водњанци, капиштец, карпош итн? Ти кажаа убаво погоре LF моментално во голем дел се баш од Волково, екипата LF 35+ е од цело Скопје. Друга работа, Скопје е град во права смисла на зборот, не е некое населено место што можеш од било каде да стигнеш на широк сокак за 10 минути... Ај не замарај со работи кој нит ги знаеш нит ги разбираш

Не е малце смешно ти да кажуваш за ракомет 3то рангиран спорт, а вашата група фура само баскет што никаде во светот го нема? Не е малце смешно ти да кажуваш за навивачка култура, а притоа само баскет да пратите, а многу добро се знае навивачите за што се створени - фудбал. Контрадикторно е ти да збориш од кај се Комити ;) Ако живеењето во село те прави сељак, тогаш во тешка заблуда си. Ја па мислев сељаци се оние со тренернки опнати до врат и свиткани у чорапа, а чорапата сака да е штуцна до колено и да е бела со спорт од страните. И јас сум во заблуда извини.

Kako prvo nie grupa ne e moja , kako vtoro kosarka sigurno sport koj e pred rakomet i ima ultrasi a ne striptizeti kako oni na vesprem. Modata so trenerka ne ja izmislivme nie , taa e ukradena od stran. Aerodrom, Centar i Karpos se Skopje a tamu komiti se malcinstvo vo sekoja smisla

Kako prvo nie grupa ne e moja , kako vtoro kosarka sigurno sport koj e pred rakomet i ima ultrasi a ne striptizeti kako oni na vesprem. Modata so trenerka ne ja izmislivme nie , taa e ukradena od stran. Aerodrom, Centar i Karpos se Skopje a tamu komiti se malcinstvo vo sekoja smisla
Ме заболе кур дали кошарка е пред ракомет или не. Навивачите се за на стадион, а не во сала. Нека не те лажат другарите од ЦПБ дека Комити во Карпош се малцинство. Модата е украдена од северниот сосед па така и вие тренерица стил сви је воле сви је носе.
Се додека навивате во сала, а не на стадион немате право на дискусија со Комити, нити со Чкембари нити со некој друг навивач. Останете си во сала каде што сте. Додека не осетите дожд над глава, сонце да ве пече џабе е се. До тогаш внимавајте на црвенилото во очите и главоболката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom