А зошто па воланите не се исти?![]()
и што ако не е ист? и двата се грди btw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто па воланите не се исти?![]()
За кого како. Мене трокакраиот ми е поубав.и што ако не е ист? и двата се грди btw
Исплатливо е да се стави плин на косилица за трева а не пак на кола, да не збориме за станатите погодности.Дали е исплатливо на чиквеченто да се стави плински уред?
Акумулаторот, ваљда.Треба ми помош, имам корса 1,4 16 в бензин кога е ладно и е подолго време незапалена( 1 ден)
многу тешко пали, треба едно 10на пати вергланје па да запали? Чаре
Дали е исплатливо на чиквеченто да се стави плински уред?
Smeni ja baterijata prvo, pa vidi kako e.Здраво, имам проблем со апаратчето ставено за централно на клучот. Во последно време фаќа само со силно притискање, а знае и по неколку пати да треба да притиснам за отклучи, може ли да се прави или тешко? Исто ми треба да направам копија на овој клуч колку пари би ме чинело исто да може да отклучувам централно со него.
Прегледај го приврзокот 111474
Извини немам отворано досега вакво чудо, има некоја финта (нешто да не сјебам пропратно) на што да внимавам.Smeni ja baterijata prvo, pa vidi kako e.
Појма немам, јас ја сменив кај часовничар.Извини немам отворано досега вакво чудо, има некоја финта (нешто да не сјебам пропратно) на што да внимавам.