Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Имам ford focus 1.8 tddi 2001 година и моторот ми загрева но климата не грее добро, многу време дува ладно па потоа почне да дува малку топло во што е проблемот.

Дали е исплатливо на чиквеченто да се стави плински уред?

Дали е исплатливо на чиквеченто да се стави плински уред?
Исплатливо е да се стави плин на косилица за трева а не пак на кола, да не збориме за станатите погодности.

Дечки, се решив ќе купвам голф 4 со 90 којнски сили најверојатно, да поминат празнициве и ќе се јавувам по огласи и ќе гледам, па ако може едно упатство од поискусните мајстори или пак сопственици на голф 4, на што да внимавам и да обрнувам повеќе внимание при разгледувањето, од што да се пазам и така слични работи...

Треба ми помош, имам корса 1,4 16 в бензин кога е ладно и е подолго време незапалена( 1 ден)
многу тешко пали, треба едно 10на пати вергланје па да запали? Чаре

Треба ми помош, имам корса 1,4 16 в бензин кога е ладно и е подолго време незапалена( 1 ден)
многу тешко пали, треба едно 10на пати вергланје па да запали? Чаре
Акумулаторот, ваљда.

не верувам јако вергла кога би бил акумулаторот сигурно посе десетина верглања не би запалил,

Здраво, купив Шевролет Авео 1.2 72кс од 2006, дали може некој да ми препорача мајстор каде ќе го носам на редовни сервиси, не планирам да ме дерат овластените :) .

Здраво, имам проблем со апаратчето ставено за централно на клучот. Во последно време фаќа само со силно притискање, а знае и по неколку пати да треба да притиснам за отклучи, може ли да се прави или тешко? Исто ми треба да направам копија на овој клуч колку пари би ме чинело исто да може да отклучувам централно со него.
kluc.jpg

Здраво, имам проблем со апаратчето ставено за централно на клучот. Во последно време фаќа само со силно притискање, а знае и по неколку пати да треба да притиснам за отклучи, може ли да се прави или тешко? Исто ми треба да направам копија на овој клуч колку пари би ме чинело исто да може да отклучувам централно со него.
Прегледај го приврзокот 111474
Smeni ja baterijata prvo, pa vidi kako e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom