Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Go prekolnuvam denot koga prv pat sum stapnal u kladilnica !!!ovaa samo mene moze da mi se desi.
Abe veke 2 nedeli najmalku,sekoj den po edna me butka tiket !ovaa e nemoguce !i dobiten da bev,badijala,celiot stres skoro cel den da uklopis tiket i da gi pratis rezultatite.
Kojznae kolku im e dobro na onie koi ne igraat,bez stres bez napnatost,ne vaka kockarski zivot,u pm !!nema zivot u ovaa sranje,i semejstvo i drustvo i se ostanato,onaka najnormalno.
E pokraj sevo ova,ako pak stapnam i igram ponatamu,sam sebesi sum naprail loso i sum navlegol u lajna(a nemoze da se kaze deka nesum navlecen) .izvinete za sevo ova,ali tolku sum napizden [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Attachments

• uploadfromtaptalk1420402353262.jpg
    uploadfromtaptalk1420402353262.jpg
    447,3 KB · Прегледи: 41
росол се да ти ебам мртво ретардирано, детето транвестит да ти биде племето чешко да ти се изнаебам, како е можно брејк да ти прави човек што не знае бекхенд спин инвалиду неспособен... како за инеат му форсира форхенд а пет пати посилен удар му е од слајс бекхендот аматерски, дегенерику како очекуваш да добиеш сет против најдобриот сервер на свет ако не користиш ОСУМ брејк топки од кои четири беа на втор сервис а во два дури и влезе во подолга размена морону ограничен.. таман мислев на добро ќе стартува тениската сезона и дебилов ме вади од такт ми ги крши сите планови..

zdUZSaf.jpg

На братучед ми тикет... шта речи?

Милан неќна 4 комада на Реал му даде, денеска 2 на Сасуло дома не може .. зјајки.

Ја па сингл ќе ги мавам ...

[emoji35]

Attachments

• uploadfromtaptalk1420578157450.jpg
    uploadfromtaptalk1420578157450.jpg
    520 KB · Прегледи: 52
гледам често постираш тука а и солидни уплати се, досега 10 Iphone телефони ќе купеше..
Haha .znam toa,i ovoj e dobar(aj da se pofalam)HTC ONE M7 64GB NEVERLOCK[emoji14] ,ali tinja kamera,ima problem so svetlo,skoro site HTC imaat ist problem.

Промашија пенал Фиорентина.
Другата беше на 15 коеф при уплата падна
0c2c524b64f787f6891c249d2f506681.jpg

реал ви ебем копиљаците , само со 1,20 коефициент знаете да тепате посерковци:busi:

Последно уредено:
http://www.flashscore.com/match/tdXtzeYD/#match-summary Двојка ја имав и се беше супер до 3/4 и у 4/4 мелтдаун :mad: Зашто бе вакви работи, последна четвртина домаќинов се претвора во ЦСКА Москва а гостинот во МЗТ.. ќе си умрам

Последно уредено:
пизда ви материна у месечарите една шанса не виде да напраете бе :гомце:DSC05845.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom