Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
И како да се игра понатаму?
Кога пацери како Барнли даваат 2 гола против Сити во гости за само едно полувреме,а кретените одвај 10 гола цела сезона дадоа..
Se da mu ebam na toj sudijata,edno metro vo ofsajd bese toj koslaviot od barnli.па добро бе можно ли е толку да е слеп линискиот да не свирне толку очигледен офсајд се да му ебам ретардирано, па оди прави ласерска операција на очи племето инвалдиско да ти се изнаебам, кога ке се вратиш дома детективи да те пречекаат и да ти соопштат дека цела фамилија ти е измасакрирана од некој психопат дегену неспособен и на крај да се самоубиеш бидејќи ќе сфатиш дека не заслужуваш да живееш потеклото да ти ги ебам... уште Сити ми остана и толку бев сигурен во нивна победа што после прво лагано си отидов на фудбал со мисла дека второто само ќе го изработат за три бода и се враќам дома гледам резултати и нешто ме стегна кај белите дробови, оваков ШОК одамна ми се нема случено.. не знам како ке се опоравам после ова..
А која те бутна тука??Southampton - Chelsea - GG
West Ham - Arsena - GG
Newcastle - Everton - 1
Stoke - WBA - 1
Hull - Leicester - 1
Сега најдоа да тепат мамето нивно.