Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
O

ob1

Гостин
Толку тренери и играчи избрка од тимот за самиот себе, па сега да си иде ради Енрике? Нема шанси. :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Абе дека е тај од ливерпул шо дркаше по Суарез и шо едвај чекаше да газе :D
Дај нека се врате на темата, вака без него не е иста

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе дека е тај од ливерпул шо дркаше по Суарез и шо едвај чекаше да газе :D
Дај нека се врате на темата, вака без него не е иста
Ја ме ја. Маамта да м'га ебум ми как да го биве ка вија од Барса не знаат да го играјат как што требе? Суарез требе да се игра по средиинта, а не на криилто така уграничен. Не е до чувеко, чувеко арен си и, ами тренеерто не ги биве.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Се ближи Ел Класико. Дојдов да ви кажам само дека на тој натпревар од срце ќе навивам за вас. Не дека сте ми битни, ми е гајле мене за Реал и Барса, сеедно ми е, не ни глеам Ел Класико никад, нит иам фаворити. Ќе навивам за вас, поради тоа што сум среќен дека во мојот живот гледав една легенда, еден од најдобрите играчи што заиграле у Премиер Лигата, талент кој недоволно се цени и ниеден збор за него не би бил преценување. Ќе го гледам дебито за вашиот клуб на овој човек, од срце ќе го бодрам секој негов допир со топката, единствениот и мојот омилен - ЛУИС СУАРЕЗ! Се надевам уште од првиот контакт со топката ќе видите каква вонсериска играчина и феномен ни земавте за (набрзо ќе се покаже тоа) СМЕШНИ пари. Напрајте да се осеќаме крајно глупо што сме го продале и да жалиме по него. Сегде кај што се натпреварува тој човек, а каде што не се натпреварува Ливерпул, му посакувам да освои се што може. Со среќа :)
Срце си да си ибеш векот :D[DOUBLEPOST=1420574322][/DOUBLEPOST]
Не сте свесни каква играчина добивте, честито титула уште отсега.
Не ти требаше ова

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ја ме ја. Маамта да м'га ебум ми как да го биве ка вија од Барса не знаат да го играјат как што требе? Суарез требе да се игра по средиинта, а не на криилто така уграничен. Не е до чувеко, чувеко арен си и, ами тренеерто не ги биве.
Па средина игра, се гледа дека не си ја гледал Барса од Ел Класико наваму. У ствари десно кога играше беше попрудуктивен :toe:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па средина игра, се гледа дека не си ја гледал Барса од Ел Класико наваму. У ствари десно кога играше беше попрудуктивен :toe:
Ок ме фати признавам, не ме интересира Примера, ја по селските лиги сум.[DOUBLEPOST=1420574810][/DOUBLEPOST]
Срце си да си ибеш векот :D[DOUBLEPOST=1420574322][/DOUBLEPOST]
Не ти требаше ова
Другар еден бод под вас се ко што гледам, не би бил толку сигурен на твое место.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ок ме фати признавам, не ме интересира Примера, ја по селските лиги сум.[DOUBLEPOST=1420574810][/DOUBLEPOST]
Другар еден бод под вас се ко што гледам, не би бил толку сигурен на твое место.
Ама ти уопште не пратеш шпанско тогај :)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.462
Поени од реакции
39.148
Во најлошата сезона во последните 10 год сме 1 бод и натпревар повеќе позади Реал , кој патем ја имаат најдобрата сезона со неколку срушени рекорди. :cool:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Во најлошата сезона во последните 10 год сме 1 бод и натпревар повеќе позади Реал , кој патем ја имаат најдобрата сезона со неколку срушени рекорди. :cool:
Ви признаваме, бољи сте од нас.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ама ти уопште не пратеш шпанско тогај :)
Не пратам да ти кажам, има нешто во Англија што ме привлекува повеќе од Премиер Лигата. Мислам дека е тоа што во првата има 20 екипи, а тука две. Може и да грешам. Како и да е, убаво ќе биде да се види Суарез со понезначајниот трофеј, кога веќе со Лузерпул не може да го крене битниот нели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom