Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
некако гледам на анкетава милан води а? :pusigo::pusigo:

Не пишувај толкави состави бе, курајбер нема да чита. У две-три реченици доволно би било. Таман сите по две-три реченици да пишеме само , одлична дискусија би се развила.

:misticen:
и јас не се ни обидов да прочитам нешто од овој пост а ни од на крки
не знам бе ваљда е до емотивно стање :toe: можда и курајбер е заљубен :nesumjas:

Ја за лајкови пишувам, баш сеа ми кажаа дека ваквиве долги постови никој не ги чита туку само ги лајкнуваат луѓе па да проверам.
За лајкови кај @dragonsky обрати се. Тој самиот рече дека само еднаш напишал пост чија цел не била собирање лајкови и оттогаш не му текнало да го направи тоа уште еднаш.

Лекција 1 ако сакате да соберете лајкови:

Пишете пост од типот на:

"Лајк ако сте самостоен фан на италијанската Серија А и не гледате дебилни лиги како Бундес"

одма добивате лајкови.

Лекција 2:
После месец дена пишувате:

"Лајк ако Ѓубрентус добиваат пенали и тепаат со судии"

Лекција 3:
После месец дена (нели за да заборават сите претходното) пишувате:

"Лајк ако Шинтер и Билан се срам за италијанскиот фудбал"

Лекција 4:

После месец дена пишувате:

"Лајк ако Јуве,Интер и Милан го УНИШТИЈА фудбалот во Италија"

Лајк ако ги прочитавте сите лекции до крај.

некако гледам на анкетава милан води а? :pusigo::pusigo:

и јас не се ни обидов да прочитам нешто од овој пост а ни од на крки
не знам бе ваљда е до емотивно стање :toe: можда и курајбер е заљубен :nesumjas:

читај го мојот пост, да видеш колку бош екипа сте у задње време, Берарди ќе ве потсети како поминавте лани за два дена:kuracc:

Еден од овие да направи пристојна кариера добро ќе биде , камоли да станат поголеми имиња од тетковците.
Непотребен притисок им се врши, и преголеми очекувања полагаат во нив.А они дечиште ,у пубертет невлегле сеуште некои од нив.

Еден од овие да направи пристојна кариера добро ќе биде , камоли да станат поголеми имиња од тетковците.
Непотребен притисок им се врши, и преголеми очекувања полагаат во нив.А они дечиште ,у пубертет невлегле сеуште некои од нив.
Ова со синовите на Малдини е малце префорсирано од медиумите а тоа клипчето со клизачот и Сидорф е смешно да се земе во предвид и да се фура детето со тоа.
Колку што ги пратам младите на Милан ниеден од нив не поседува потенцијал да биде близу до татко му. Може ќе ме демантираат ама многу тешко.

Мастали од друга страна е еден од поталентираните у Примаверата, капитен у права смисла на зборот и наскоро го очекувам у прв тим.

Малиот на Тоти ќе го биде прва утакмица против Лацио и одма гол.Дали ќе биде како татко му тоа не знам али играч од калиброт на Флоренци ќе е секако.Италија бар нема проблем со производство на какви такви играчи за разлика од енглезиве и сега со ова фер плејот ако се реализира правилно калчото ќе се врати колку толку.

Ова со синовите на Малдини е малце префорсирано од медиумите а тоа клипчето со клизачот и Сидорф е смешно да се земе во предвид и да се фура детето со тоа.
Колку што ги пратам младите на Милан ниеден од нив не поседува потенцијал да биде близу до татко му. Може ќе ме демантираат ама многу тешко.

Мастали од друга страна е еден од поталентираните у Примаверата, капитен у права смисла на зборот и наскоро го очекувам у прв тим.

Таман тоа , зборот ми беше за овие ко Тоти џуниор и остали шо не се влегле ни у примавера сеуште и имаат по 9-12 годнини.
Оние кои играат во младинснките тимови се друга приказна.Значи веќе покажале некаков квалитет и талент . А ова романтизирање "дал гол на лацијалите , готово ,капитано футуро ќе го правиме" смешно е .Рано е сеуште за такви предвидување.
Малдинциве тој постариот од кога го најавуваат , еве го стагнира , сега тој помладиот почнаа да го форсираат.
Ама сепак, претешки се имињата на грбот шо ги носат, очекувањата од нив уште повеќе, тешко ќе бидат да се износат со притисокот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom