Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Не тоа мислење бе!И ти како Томасино у ракомет![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не тоа мислење бе!И ти како Томасино у ракомет![]()
и јас не се ни обидов да прочитам нешто од овој пост а ни од на кркиНе пишувај толкави состави бе, курајбер нема да чита. У две-три реченици доволно би било. Таман сите по две-три реченици да пишеме само , одлична дискусија би се развила.
![]()
За лајкови кај @dragonsky обрати се. Тој самиот рече дека само еднаш напишал пост чија цел не била собирање лајкови и оттогаш не му текнало да го направи тоа уште еднаш.Ја за лајкови пишувам, баш сеа ми кажаа дека ваквиве долги постови никој не ги чита туку само ги лајкнуваат луѓе па да проверам.
некако гледам на анкетава милан води а?
и јас не се ни обидов да прочитам нешто од овој пост а ни од на крки
не знам бе ваљда е до емотивно стањеможда и курајбер е заљубен
![]()
Боље во задње време него ли цела историја.....читај го мојот пост, да видеш колку бош екипа сте у задње време, Берарди ќе ве потсети како поминавте лани за два дена![]()
не читам дугачки постови.читај го мојот пост, да видеш колку бош екипа сте у задње време, Берарди ќе ве потсети како поминавте лани за два дена![]()
Боље во задње време него ли цела историја.....![]()
Еден од овие да направи пристојна кариера добро ќе биде , камоли да станат поголеми имиња од тетковците.Интересна статија во врска со Серија А
http://supersport.com.mk/fudbal/ita...t-na-serija-a-e-vo-genite-na-slavnite-igrachi
Ова со синовите на Малдини е малце префорсирано од медиумите а тоа клипчето со клизачот и Сидорф е смешно да се земе во предвид и да се фура детето со тоа.Еден од овие да направи пристојна кариера добро ќе биде , камоли да станат поголеми имиња од тетковците.
Непотребен притисок им се врши, и преголеми очекувања полагаат во нив.А они дечиште ,у пубертет невлегле сеуште некои од нив.
Ова со синовите на Малдини е малце префорсирано од медиумите а тоа клипчето со клизачот и Сидорф е смешно да се земе во предвид и да се фура детето со тоа.
Колку што ги пратам младите на Милан ниеден од нив не поседува потенцијал да биде близу до татко му. Може ќе ме демантираат ама многу тешко.
Мастали од друга страна е еден од поталентираните у Примаверата, капитен у права смисла на зборот и наскоро го очекувам у прв тим.