Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Kakoв имбецил еј, ти напиша дечкото убаво со аргументи, со све, цел текст, ама ти демек испадна cool kid? Демек као не читам ја, само се гаѓам со лифњиња? Сте учеле од панче малдини, се глеа, да не си му некој братучед ти?

многу тешки зборови ко за некој што не е ни прозван. налет 3-4 лајкови, лошо е да си сељак

многу тешки зборови ко за некој што не е ни прозван. налет 3-4 лајкови, лошо е да си сељак
Лошо е да си сељак, за мене сељак е прво да се праиш паметен и потценуваш други за после кога некој аргументирано ќе ти напише и објасни ти да му вратиш да не ќе ти го читам составов....

Лошо е да си сељак, за мене сељак е прво да се праиш паметен и потценуваш други за после кога некој аргументирано ќе ти напише и објасни ти да му вратиш да не ќе ти го читам составов....

грешка си, сељак си ако вреѓаш непрозван. Ако ти е аргументирано и ти се свиѓа кажи му браво го залепи ова она, стаи му лајк таму, не мене да ми се бесиш одма и да глумиш класен раководител.
Не читам дугачки постови, не сме на семинар па тука да оправаме криви дрини, се може да се каже набрзина и кратко без да се навлага во маратони за џабе. Не вежбајте речник и елоквенција на темава.

Ауууу @Boom Shaka Lakka погоди точно во центарот, браво! Мене само ме занима како пријателот го стави и Интер меѓу оние „тимчиња“ што тој самиот ги нарече. Па и Рома би ја додал тука секако.

Ауууу @Boom Shaka Lakka погоди точно во центарот, браво! Мене само ме занима како пријателот го стави и Интер меѓу оние „тимчиња“ што тој самиот ги нарече. Па и Рома би ја додал тука секако.

ја не сакам ништо повеќе да коментирам во врска со дискусијата :)

ма немој да ме јебеш, бош екипа сте веќе неколку години и секако не заслужувате да играте ЛШ повеќе од Наполи ..
вие сте бош екипа од коа сте основани па шо да праиме:ban:[DOUBLEPOST=1420407238][/DOUBLEPOST]
almighty krste :zver::zver:

Последно уредено:
И лани сакавте Наполи да влезе, викавте дека подобро ќе се прикаже во ЛШ, па го видовме во август на колена пред Билбао, Рафа требаше да го разнесе Билбао во вториот натпревар во Билбао, а не дупло да изгуби, требаше да увиде каде е грешката и да се поправи со што ќе го обели образот на Серија А. Во ЛЕ играа одлично, браво за тоа, но мислам дека Бенитез мораше да го помине Билбао по секоја цена, имаше 20 пати по јак тим од тој на Билбао.

Грешка си, едно 30 пати како ништо

Милан у најлошите сезони проаѓал групи додека Наполи и Рома не го праат тоа а тоа го враќа Калчото назад. Јасно ко два и два.
Мене дури и срам ми е што го спомнувам Милан у оние што поминале група ама да не летате многу со паметот затоа така пишав.

За Рома имаат солиден тим, проектче убаво им скоцка американецот и сеа треба континуитет да фатат у Европа за некој да ги смета за нешто поеќе од обична екипа од Серија А а за Наполи не можам да го кажам истото и се кладам дека Милан од следната сезона ќе го јаде у поим истиот.

Бедно е што дојде време ние навивачите на Милан,Интер и Јуве да се расправаме за ваква беда од играчи ко шо ни доаѓаат у тимовиве али тоа е, кризата е таа и ќе треба малце да почекаме додека тимовиве се консолидираат и се вратат на старите патеки. Што појако Калчо толку појаки тимови ќе имаме.

Кај Јуве глеам сеа Тевез сакал у Бока да се враќа и искрено мислам дека проблем ќе им се створи тука, се дупнаа од барање таков играч и таман влезе у форма го пукна носталгија ебаго. Ова му е единствена мана.

Милан откако ги превзема Инзаги се смирија малце со Ачерби/Траоре/Констант трансфери и веќе купуваат она што им треба, не квалитетни играчи ко порано ама поорганизирани трансфери дефинитивно и очекувам да се подобрат таму летово. Последниве пар утакмици Милан играше стварно добар фудбал, пресинг имаше, кратки пасови, убави контри и само уште фали одбраната да се консолидира ама тешко е кога немаш квалитетни играчи назад.

Интер требаше Манчини да го земат уште летово и сеа ќе беа у дупло подобра состојба ама тоа е тоа, Мацари им ја еба мамицата а и го држеа непотребно до декември.
Се поврзуваат сега со играчи ко Шакири,Паулињо и остали и тоа треба да ги радува, ипак Манчини за Серија А а проверена варијанта.

Тренер ко Мурињо тим од Серија А не привлекува повеќе, тој ваљда беше задњни од овие топ5 тренери у свет шо таљаниве ќе го видат у наредниве 4-5 години.

Не пишувај толкави состави бе, курајбер нема да чита. У две-три реченици доволно би било. Таман сите по две-три реченици да пишеме само , одлична дискусија би се развила.

:misticen:

Ја за лајкови пишувам, баш сеа ми кажаа дека ваквиве долги постови никој не ги чита туку само ги лајкнуваат луѓе па да проверам.
И ти како Томасино у ракомет :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom