Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе кој му кур на овие Челзи?..дотолку се неспособни што неможат да ги победат овие Ватфорд?.не со втор состав туку со децата треба да ги победат..страм да му е

Добро бе кој му кур на овие Челзи?..дотолку се неспособни што неможат да ги победат овие Ватфорд?.не со втор состав туку со децата треба да ги победат..страм да му е
Па не си ги молел да дадат гол. Ај замоли ги да дадат гол и да издржат до крај :smirce:

3,55 за Сосиедад да остане не поразен против Барса... Валуе има тука големо, посебно кога ќе се види дека последна победа на Барса во Сан Себастијан е 2007 година ( добро од 2007 - 2010 не играле ниеднаш :D )

Во Конференција, Конф Југ и Конф Север, вкупно 20 утакмици завршија 1+1 1+2. Битно ја успеав да ги погодам и тие малкуте што не завршија така.

Вреди да се проба Далас-Детроит НФЛ 2ка на 3.7 квота.

Уште Челзи 1 и вечер Бенфика т22+ :zloo:

Ако Реал изгуби вечер Барса 2и7+

@Stefan-kobe ај кажи мислење за Фоњини - Иснер. Ја имам 2ка на 2 ливчина, на едното уште таа на другото уште таа и Коло коло. Да ја бранам со едно 500че?

Немам одиграно веќе цела недела спортска поради тоа што си ги повлеков парите од онлајн, а до тукашниве ме мрзи да трчам по мразов. Денес сингл кој ми боди очи е Guimaraes-Nacional 1 2 koef
изгледа ќе тркнам за оваа до кладилница
http://www.rezultati.com/utakmica/U5sD8SCG/#detalji
Заокружувам отсега, се надевам нема да ме зезнат, прво па машко за убо да е :aplauz:

Бешикташ ебете се во газот смрдени едни..од Фенербахче изгубија пред неколку кола на домашен терен,и си реков нема шанси пак да изгубат дома и ја изиграв 1X со Галатасарај..и ете го 0-1 нормално..мрш таму копилиња едни,тие титула ќе бркале..мочковци двете најбитни дерби дуели на домашен терен ги губат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom