Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ги згазе Звезда,каква Олимпија.U.Olimpija - Zvezda 1 ( 3.10 ) - Domakjinive ovaa sezona imaat odlicna ekipa i igram denes na iznenaduvanje i na umorot na Zvezda / koga mozese MZT da gi fati vo tesno koi se momentalno klasa ipol poslabi od Olimpija - i mislam deka denes treba da im parira pa i so malku srekja i prednosta na domasen teren da dojde do pobeda . Zvezda se epten ispukani poslednive nekolku meseci i gledam sansa da go doziveat prviot poraz vo ABA ..
2/1Сити со онај состав немат удар во рамките на голот...
Mozno e i takov ishod - ama pisav deka gi brkam na iznenaduvanje .. Sitte znaeme deka Zvezda imaat presilen sostav i kvalitet za ovaa liga .Ке ги згазе Звезда,каква Олимпија.
брат те сфаќам што сакаш да кажеш ама 200-300 денари повеќе или помалку стварно не прават разлика, ете да не си ја играл Галатасарај сега ќе си бил во плус, а не 2000 во минус, не мора со сила да додаваш утакмици само за да имаш 2 коефициент, има денови кога лесно се прави 2 коеф па и поголем ама има и денови кога понудата е тапа и не мора во тие денови да се силува и да се додаваат безвезални утакмици, 1.01 да е коефициентот пак тоа ти е утакмица плус, ништо не е сигурно, едино би те разбрал ако на пример имаш 2000 и ти требаат 4000 под итно за нешто, значи двете иљади не ти вршат работа, да ги уплатиш на 1.8 коеф, 3600 пак не ти вршат работа, и мора да правиш минимум 2 коеф.@MiaSanMia @Charlie_1
Ве разбирам што сакате да кажете, и не дека не ви држи вода муабетот али ете си имам некои принципи и не отстапувам од нив. Одамна сметам дека не вреди да се игра на поголема уплата на коефициент помал од 2, односно 2.10 заради тој усран смрден мочан гомнарски данок. Абе ја немав поима дека ќе ја вратат Атлетико на 1.25 ако додадам уште една утакмица, да знаев ќе стаев некоја од Фа Купов гол да даде 1.01 коефициент само за да стои на тикет. Мада не дека Галата беше нешто нереален тип али лабаво 15 тројки примија. Пред некој ден така Барса ми напраи, 14 тројки примија и ја изгубија последната четвртина 26-10. Страшно е како ми бегаат парите од рака. Е утре Реал ќе ја играм двојка за инат на сите и ако сакаат 5000 разлика нека изгубат и тие овчарите не 15 него 150 тројки нека погодат. Ќе ти ебам и кошарка и смрдлив спорт и се.
Ти кажав Сити 2/1 што се нервирашДа ти ебам и Сити и Вила. Блекпул од кој стигнаја примија минимум по 2 гола, сега на Вила 0:0 му држат. Ајде Бентеке давај гол да не ти ги пуштам на Мартин магарињата.