Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи овие Хајд нема утакмица да не заврши 3+ и тоа солидни коефициенти даваат

Нешто слично како што беше Гретна на времето..

U.Olimpija - Zvezda 1 ( 3.10 ) - Domakjinive ovaa sezona imaat odlicna ekipa i igram denes na iznenaduvanje i na umorot na Zvezda / koga mozese MZT da gi fati vo tesno koi se momentalno klasa ipol poslabi od Olimpija - i mislam deka denes treba da im parira pa i so malku srekja i prednosta na domasen teren da dojde do pobeda . Zvezda se epten ispukani poslednive nekolku meseci i gledam sansa da go doziveat prviot poraz vo ABA ..
Ке ги згазе Звезда,каква Олимпија.

Kajgana magijo,Lausitser i Sparta Sarpsborg 5.5+[emoji4] [emoji5] [emoji6]

Немам одиграно веќе цела недела спортска поради тоа што си ги повлеков парите од онлајн, а до тукашниве ме мрзи да трчам по мразов. Денес сингл кој ми боди очи е Guimaraes-Nacional 1 2 koef
изгледа ќе тркнам за оваа до кладилница

Gleda nekoj Man United kako igra? Kako e mozno so tretoligas 0-0 na HT...:facepalm:

Ke padnam samo na ovie klosari :pov:

@MiaSanMia @Charlie_1
Ве разбирам што сакате да кажете, и не дека не ви држи вода муабетот али ете си имам некои принципи и не отстапувам од нив. Одамна сметам дека не вреди да се игра на поголема уплата на коефициент помал од 2, односно 2.10 заради тој усран смрден мочан гомнарски данок. Абе ја немав поима дека ќе ја вратат Атлетико на 1.25 ако додадам уште една утакмица, да знаев ќе стаев некоја од Фа Купов гол да даде 1.01 коефициент само за да стои на тикет. Мада не дека Галата беше нешто нереален тип али лабаво 15 тројки примија. Пред некој ден така Барса ми напраи, 14 тројки примија и ја изгубија последната четвртина 26-10. Страшно е како ми бегаат парите од рака. Е утре Реал ќе ја играм двојка за инат на сите и ако сакаат 5000 разлика нека изгубат и тие овчарите не 15 него 150 тројки нека погодат. Ќе ти ебам и кошарка и смрдлив спорт и се.
брат те сфаќам што сакаш да кажеш ама 200-300 денари повеќе или помалку стварно не прават разлика, ете да не си ја играл Галатасарај сега ќе си бил во плус, а не 2000 во минус, не мора со сила да додаваш утакмици само за да имаш 2 коефициент, има денови кога лесно се прави 2 коеф па и поголем ама има и денови кога понудата е тапа и не мора во тие денови да се силува и да се додаваат безвезални утакмици, 1.01 да е коефициентот пак тоа ти е утакмица плус, ништо не е сигурно, едино би те разбрал ако на пример имаш 2000 и ти требаат 4000 под итно за нешто, значи двете иљади не ти вршат работа, да ги уплатиш на 1.8 коеф, 3600 пак не ти вршат работа, и мора да правиш минимум 2 коеф.

Да ти ебам и Сити и Вила. Блекпул од кој стигнаја примија минимум по 2 гола, сега на Вила 0:0 му држат. Ајде Бентеке давај гол да не ти ги пуштам на Мартин магарињата.

Пеналдо беееееееее празен гол..............да те пучат 500 црнци во Гвинеја да дај горнио

Извинете ако може да прашам.. на кој јазик работи сајтов? Спој на јазиците од ЕКС-ЈУ ? :D

sk1-png.111102

Attachments

• sk1.png
    sk1.png
    470,7 KB · Прегледи: 110
Да ти ебам и Сити и Вила. Блекпул од кој стигнаја примија минимум по 2 гола, сега на Вила 0:0 му држат. Ајде Бентеке давај гол да не ти ги пуштам на Мартин магарињата.
Ти кажав Сити 2/1 што се нервираш :icon_lol:

Da ne znae nekoj so sigurnost dali ke igra Karmelo vecer? Ako ne igra Milvoki 2 e tip na denot spored mene.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom