Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и јас тоа сакам да видам Манчетер Јунајтед ќе треба да ги згази овие трето рангираните а и последно место се.

Премиер лига негледам годинава ич ама ми се чини ово ј состав на Палас треба лесно да добие освен ако ливадава од овие е како нива за компири
Hennessey, Ward, Dann, Delaney, Kelly, Bannan, Ledley, O'Keefe, Zaha, Gayle, Murray

Последно уредено:
Иначе на ова ФА Купов се паѓа највише затоа што имаат усрани реванши ако заврши икс. Затоа ми се игра само Челзи, не верувам да испаднат од купов, нарочито не дома против Ватфорд, а нерешено ич не им одговара затоа што ќе треба да играат уште еден меч, а и така и така превише ги исцрпи Мурињо своите играчи до сеа, па верувам дека не им е потребен додатен замор. Плус после бламажата со Тотенхем верувам дека јако ќе ги стегне Мур.

Јас па тебе те чекав да дајш некоја стручна хокеј анализа :D
Нечинат катастрофа понуда денес од нив а и неможам добро да ги разгледам подобро зш сум со температура од вчера овие Кристал ги мерам од петокот затоа и ги пишав само нив

На поситна уплата, негде до 200 денари Берер-Копејанс 2 1.85

Кимер Копејанс е млад играч кој прошлата сезона ја изигра сезоната на кариерата. Одличен играч, комплетен пред се, ги има сите удари и не заостанува во ниту еден сегмент. Оваа сезона од него очекувам да влезе во топ 100 затоа што секако има квалитет за тоа. Миша Берер е ветеран, кој за мене е најдосаден играч на светот затоа што само слајсува како кретеноид. Копејанс во првото коло го доби Бемелманс кој е одличен играч на брзите подлоги, и тоа 2-0 го тепаше, па не гледам зошто да не ја победи и оваа досадава.
Да имав поише пари ќе го синглав, ама...

Среќно ако прати некој.

Кемба Вокер 19.5+
Лилард -22.5
@3.5
Кемба Вокер играше пред една недела против Орландо,тогаш им даде 42 поени.Можда нема да го повтори тоа али пола од тие само треба да ги убаци денес.
Кемба 30
Лилард 16

Ако нешто би се играло денес мислам вреди да се проба
Кливленд-Далас-најрезултативна четвртина 58.5+@1.90
Феникс-Торонто-најрезултативна четвртина 61.5+@1.90

На поситна уплата, негде до 200 денари Берер-Копејанс 2 1.85

Кимер Копејанс е млад играч кој прошлата сезона ја изигра сезоната на кариерата. Одличен играч, комплетен пред се, ги има сите удари и не заостанува во ниту еден сегмент. Оваа сезона од него очекувам да влезе во топ 100 затоа што секако има квалитет за тоа. Миша Берер е ветеран, кој за мене е најдосаден играч на светот затоа што само слајсува како кретеноид. Копејанс во првото коло го доби Бемелманс кој е одличен играч на брзите подлоги, и тоа 2-0 го тепаше, па не гледам зошто да не ја победи и оваа досадава.
Да имав поише пари ќе го синглав, ама...

Среќно ако прати некој.

Добар тип.

Атлетико Мадрид-1
Севила-1
Елче-2
Коеф:3.8
Уплата:350
Добивка:1300
Добро бе Вилерал како можете до толку сакати да сте 2-0 водите и ви израмнуваат 2-2 па кој ви курац[DOUBLEPOST=1420378018][/DOUBLEPOST]За денес
Реал Мадрид-2
Барселона-2
Еибар-1
Челзи-1

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom