Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.752
Поени од реакции
22.968
Нуно стартува со 3-5-2, Карло стандард.

El Valencia, juega con Diego Alves; Otamendi, Mustafi, Orbán; Barragán, Parejo, André Gomes, Enzo Pérez, Piatti; Alcácer y Negredo.
Juega el Madrid con Casillas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Kroos, James, Isco; Bale, Benzema y Cristiano Ronaldo.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
малце сум скептик за 3-5-2... ама ќе видиме

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.752
Поени од реакции
22.968
Негредо клошар, не знаеа главата кај им е Реал првите 10 минути, овој глупакот се врати во 16 да игра со рака.

B

Beck's

Гостин
Не ме чуди судијава пошто е шпанец ама ме чуди тоа што тврдеа дека важи за 1 од најдобрите судии во Шпанија а сиротата врска да си немал

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Возбудлив натпревар иако малку со слаб квалитет, премногу нервоза и притисок има во играта

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.752
Поени од реакции
22.968
Пако новиот Давид Виља :ROFLMAO: Арно си викаа и @Atso и @MkDon дека не треба да се прават такви споредби од страна на медиумите.
Реал одигра релативно добро прво полувреме, за разлика од Барселона на Местаља.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Негредо, дете на Реал :D
Иначе судијава без потреба створи нервоза со картониве, немаше никаква потреба од толку картони. Мада и навивачиве се спопалени ко мајмуни по банана, за секој контакт реагираат ко навивачине на Билбао и Осасуна.
Не ми се веруе дека бараа втор жут за Рамос у воздушен дуел без удар со раце.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.752
Поени од реакции
22.968
Негредо, дете на Реал :D
Иначе судијава без потреба створи нервоза со картониве, немаше никаква потреба од толку картони. Мада и навивачиве се спопалени ко мајмуни по банана, за секој контакт реагираат ко навивачине на Билбао и Осасуна.
Не ми се веруе дека бараа втор жут за Рамос у воздушен дуел без удар со раце.
Секогаш се такви навивачите на Местаља против Реал и Барса. :D Ова им е како некаква тактика. А и оваа сезона Местаља има најдобри навивачи мислам, претходните сезони Санчез Пизхуан и Сан Мамес беа најдобри.

Да типуваме, кој мислите дека прв ќе добие црвен картон? Јас типувам на Мустафи или Парехо. :D

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Секогаш се такви навивачите на Местаља против Реал и Барса. :D Ова им е како некаква тактика. А и оваа сезона Местаља има најдобри навивачи мислам, претходните сезони Санчез Пизхуан и Сан Мамес беа најдобри.

Да типуваме, кој мислите дека прв ќе добие црвен картон? Јас типувам на Мустафи или Парехо. :D
Ili Ramos :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Возбудлив натпревар иако малку со слаб квалитет, премногу нервоза и притисок има во играта
Поред мене не е воопшто слаб квалитетот. Едноставно одбраните се доста добро скоцкани па битката се води воглавно на средината на теренот иако во последните минути се виде дека заради уморот полесно се пробиваше и на двете страни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom