Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ипак не би дал предност на убавината на пиците, туку на вкусот.
Иако пиците не ми се меѓу првите неколку избори за јадење, мене ми се највкусни у Занзибар, а и у Балила.

Ја ипак не би дал предност на убавината на пиците, туку на вкусот.
Иако пиците не ми се меѓу првите неколку избори за јадење, мене ми се највкусни у Занзибар, а и у Балила.
Каде се наоѓа Балила?

Работи ли таа Гиго во Порта Влае уште и што цени се таму? Знам дека некој од тука ептен ја беше испофалил, а уште не сум пробал...

енрико by far
не ми се верува што прочитав dominos :popce:

Добри пици прават и во Еквестријан, но дефинитивно највкусната пица ја има во Ала Игор, Крушево:)

Работи ли таа Гиго во Порта Влае уште и што цени се таму? Знам дека некој од тука ептен ја беше испофалил, а уште не сум пробал...

Скоро сигурен сум дека се уште работи. Не сум бил од прилично поодамна таму. Цените им се разумни споредено со други пицерии, а имаат доста вкусни пици и со дебело тесто а не да се осеќаш како да јадеш кора од пита со мастраф горе како на други места :D. Би требало да е така освен ако нешто не смениле во меѓувреме. Исто така имаат и одлични пастрмајлии.

а имаат доста вкусни пици и со дебело тесто а не да се осеќаш како да јадеш кора од пита со мастраф горе како на други места :D
Браво,барем еден да знае како треба да биде тестото на една пица:facepalm::zver:

пици и со дебело тесто а не да се осеќаш како да јадеш кора од пита со мастраф горе како на други места :D.
То се вика “комад“, во Смилево го прат убав

Егнатиа - од тука секад нарачувам за дома. Солидни цени и одлични пици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom