Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време во Костарика правеа совршена пица, ама и таа ја расипаа. Сега ми се чини дека во Менада е перверзии. :D

Во Џакомо дефинитивно имаат добра пица,после неколку години да пробам асална што се вика.Порано пиците беа каде каде подобри.

И јас да ја пофалам пицата во Џакомо, не знам од кога не сум јадела толку добра. Само нека си го средат малку персоналот, крајно нељубезни се. И се чека за достава, ама бар топли ги носат.

По ваша препорака зедов пеперони од Џакомо. Си добија редовен муштерија :D

За мене.

1. My Market, во Илинден тоа, или како и да се вика точно местото.

2. Stop&Go, на Макпетрол, излез од Автокоманда

Пица Наполи ја отворија пред некој ден во Кисела Вода ... Значи какви пици и пици сендвичи прават тоа е чудо

Знае некој кај има добра капричиоза шо вршат достава? фала многу.

Balila, Fufo, Zanzibar, Furna, Gigo... ali vo Gigo nekogash ja praat najdobra vo SK a nekogash e prosek. Isto i MANAKI vo Bitola pravat dobra pica. Ne mi teknue na drugi mesta u momentov.

Inace ima u Vlae - delivery.. Пица Јамбо se vika... i picata im e iznenaduvacki dobra.

Lugje, probajte ja Tricolori picata na picerija Mamma Italiana, imaat i gaga dostava.
Ludilo e. Ja jadev pred 6 saati, uste sum pod impresii:D

Балила (ВРВ!), Галија, Пелистер, Енрико. Подобра пица од Балила не знам дали некој кај нас прави, безобразно е добра... Сега како што куцкам ми се пријаде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom