Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Јас во Гиго немам начекано леб и салама. Ставаат доволно од се, дури за мој вкус и премногу печурки.
Последен пат пред неколку недели посува пица не сум јадел никогаш. Инаку збориме за Џино, не за Влае :D

Моја грешка. Голема. :facepalm: Се степав пак Гиго да ги бранам. :))

Се согласувам со тебе, најлоша пица во Џино имам јадено. Се влечат на стара слава.

Мaaлце дaлеку oд центaр aмa ипaк вo грaници нa Скoпје, Лa Витa вo Илинден врв пици прaвaт.Имaм јaденo вo Елизaбет вo струмицa двa пaти и преубaви пици прaвaт. Би oдел пaк вo струмицa сaмo рaди пицaтa:motorce:

Моја грешка. Голема. :facepalm: Се степав пак Гиго да ги бранам. :))

Се согласувам со тебе, најлоша пица во Џино имам јадено. Се влечат на стара слава.
Хахаха, и таму и во Гиго е истото.

Он би кажал Мечос, а јас можам само да го прашам дали е вистина. Не пробав пеер :(
Една од поубавите. Мора да пробаш.

Ако ти кажам од каде го зема месото Џани ќе се откажеш од јадење пица за сва времена :D
meeeh, ne deka ne znam ali i ova sto go jademe sekoj den kojznae dali e od Avganistan ili Pakistan :)

Во Џакомо пиците стварно им се врв значи сум пробал 3-4 вида + панцероти и сум многу многу задоволен ... И добра работа е што имаат Бесплатна Достава во Кисела Вода и ги носат за 20 - 25 минути ТОПЛИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom