Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислев дали да нарачам сабајлево откај овие, ок ли се?
За мене се баш ок. Сум јадел подобри, но сум јадел и полоши. Од друга страна пак, за еден другар се врвот. У секој случај позитивно им е што се ефтини и доставата им е брза. Ова зборам за Центар, од Аеродром не сум јадел.

Најпопуларната пицерија моментално во Скопје, т.е. Доминос, не ми е ништо посебно. Позитивна им е големината на пиците и тоа што не штедат на состојките. Негативно е што очекував да се поубави, а не да ме потсеќаат на замрзнатите Амерички пици од Верото. А изгледа и се oткажаа од 'помалку од 30 мин. or else...' политиката.

Според мене најдобри пици прават во Костарика. Плус, со доплата, имаат и достава во некои реони.

Ако имате некогаш прилика да дојдете во Струмица, и ви се пријаде пица, барајте го село Босилово(7-8 км од СР), и пицерија Парк. Број 1 пица во СР. Кој пробал знае. :D

Ако имате некогаш прилика да дојдете во Струмица, и ви се пријаде пица, барајте го село Босилово(7-8 км од СР), и пицерија Парк. Број 1 пица во СР. Кој пробал знае. :D
Во близина ли е на водопадите? :pipi:

Во близина ли е на водопадите? :pipi:

Успат е. Одеш накај Водопадите, минеш низ селата. Прво е Дабиле, после него одма Босилово. Добри са пиците да...

Водопадите се кажи речи пред границата... Смоларе и Дражево.

Се мислев дали да нарачам сабајлево откај овие, ок ли се? :)

За пари - цена топ се. Незнам какви пици сакате вие, ама мене ептен ми се допаѓаат. Плус гага достава имаш, и на секоја 7 или 8 не ме фаќај за збор пицата ти е гага. Ја имам некаде околу 30 купони собрано, и никако да земам гратиси. Ќе ве частам сите :icon_mrgr:

240 денари со морски плодови, у Сити Мол. Тоа ресторанчето за морски што е...
Доста добра пица, најдобра кај нас од овој тип, барем од местата каде што сум пробал (Костарика, Барбакан...)

Според мене најубаво е кога дома човек сам со љубов си направи пица и со љубов си ја јаде......, а веќе кога збориме за место- според мене највкусна е во Енрико :)

2001 декември во Радуша јадев убава, ефтина, багателна. Ваљда уште е. Кој иде таму на пица :)

Најубава пица, пријатен амбиент и брза услуга има во пицерија 511 и Балила.
Исто така ми се сфиѓа пицата во Костарика, Национал, Ред Кафе, Студио Ф, Пица 5, 4 сезони.
Во Енрико не ме бендисуваат многу пиците некако ми се несолени. Во Густо сум јадела 2-3 пати ама некако не ми се допаднаа.
Не сум ги пробала пиците во пица-ресторан Фурна, па ако некој ги пробал да сподели инфо:pipi:

Убедливо најлоша во Ред Кафе, ужасна. Густо на времето ми беа ТОП сега со новово мени немам пробано, ама не се сомневам, сакам таква права наполитанска пица.

Енрико и Балила засега на врвот ми се од пробаните :)

Ла Вита во населба Илинден ...
Малце може ќе почекаш ама дефинитивно боље пица нема никаде

дали некој случајно го има италјанскиот рецепт т.е. начин на приготвување на тестото за пици?

Благодарам однапред. поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom