- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.689
- Поени од реакции
- 4.539
Колку што прочитав... немаме право на откуп, и на групана на фејзбук така пишуваа.Имамо право на откуп бе,од кај тоа дека немаме ?
... ?
Колку што прочитав... немаме право на откуп, и на групана на фејзбук така пишуваа.Имамо право на откуп бе,од кај тоа дека немаме ?
Па ако него не вреди да му се објаснува штом Жезус му е еден од најдобрите дефанзивци ако не и најдобар кај нас, ти што го тврдиш спротивното не вреди ни да те читаме.И како што гледам џабе е да ти се објаснува, штом Жезус ти е еден од најдобрите дефанзивци... завршена прича.
Кај нас да, дефинитивно, после катастрофалниве изданија на Ранокија да, и оваа сезона му е подобра од ланската и тоа морам да го признаам, ама за еден од најдобрите дефанзивци (општо) моментално... дај ти се молам. Ни во просек не го клавам ако се присетам на дуото Самуел - Лусио, како привер еве тие, но и пошироко. За "добар" дефанзивец многу треба...Па ако него не вреди да му се објаснува штом Жезус му е еден од најдобрите дефанзивци ако не и најдобар кај нас, ти што го тврдиш спротивното не вреди ни да те читаме.
А кој тоа го става меѓу најдобрите штопери у свет?Кај нас да, дефинитивно, после катастрофалниве изданија на Ранокија да, и оваа сезона му е подобра од ланската и тоа морам да го признаам, ама за еден од најдобрите дефанзивци (општо) моментално... дај ти се молам. Ни во просек не го клавам ако се присетам на дуото Самуел - Лусио, како привер еве тие, но и пошироко. За "добар" дефанзивец многу треба...
Јас не велам не, можда ќе биди и број еден, верувам во напредок, млад е, ама... сега засега тапа.
Имаше, имаше неколку коментари поназад, дури и подобар од Лусио го направија. А јас па кога реагирав, како и обично на таква глупост, ти и уште некој друг се нафрлиле.А кој тоа го става меѓу најдобрите штопери у свет?
Збориме за кај нас у екипа дека е еден од најдобрите ако не и најдобар поединец заедно со Ковачиќ и Медел, сега за сега.
Исти кур е ко Лусио со тоа излетувањата и праењето глупости.Имаше, имаше неколку коментари поназад, дури и подобар од Лусио го направија. А јас па кога реагирав, како и обично на таква глупост, ти и уште некој друг се нафрлиле.
Деко ми се чини дека му беше никот на типчето.
Лусио дриблаше како Меси на моменти, поготово во контри, и доста од нив почнуваа од него...Исти кур е ко Лусио со тоа излетувањата и праењето глупости.
Само зублето имаше среќа што до него имаше еден Валтер Самуел па не му се приметуваа глупостите што ги праеше, додека Хуан го има Ранокија па затоа одбраната ни е смешки.
Да, ама изгледа забораваш дека Хуан има 22 години.Лусио дриблаше како Меси на моменти, поготово во контри, и доста од нив почнуваа од него...
Лусио во свое време во топ 3.
Ааа реков дека е доправа надежен, многу е млад, ќе видиме што ќе биди, ако ни се намалат примените голови тогаш мора тоа да оди на нечија заслуга, тогаш сменувам мислење, a и не зборувам од инает никогаш.Да, ама изгледа забораваш дека Хуан има 22 години.
За тоа е и земен. А може и како шпиц покрај Икарди.На која позиција игра Подолски? Може да игра крило во 4-2-3-1 ?