Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
Нема такво нешто како „немање право на откуп“.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И како што гледам џабе е да ти се објаснува, штом Жезус ти е еден од најдобрите дефанзивци... завршена прича.
Па ако него не вреди да му се објаснува штом Жезус му е еден од најдобрите дефанзивци ако не и најдобар кај нас, ти што го тврдиш спротивното не вреди ни да те читаме.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Топ е подолски бе доста мрсите лабуд, шуќур малце посаглам имиња почнаа да се вртат. Па макар и да завршиме на 12сто место знам дека у тим ги имам Подолски,Видич,Ханданович... е не куровми Скиелото,Бонавентура и шта ти ја знам.

Лавеци , Шакири или Салах. Ма којбило од тие тројца би било добро за пустана тактика на Манчини.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Па ако него не вреди да му се објаснува штом Жезус му е еден од најдобрите дефанзивци ако не и најдобар кај нас, ти што го тврдиш спротивното не вреди ни да те читаме.
Кај нас да, дефинитивно, после катастрофалниве изданија на Ранокија да, и оваа сезона му е подобра од ланската и тоа морам да го признаам, ама за еден од најдобрите дефанзивци (општо) моментално... дај ти се молам. Ни во просек не го клавам ако се присетам на дуото Самуел - Лусио, како привер еве тие, но и пошироко. За "добар" дефанзивец многу треба...

Јас не велам не, можда ќе биди и број еден, верувам во напредок, млад е, ама... сега засега тапа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај нас да, дефинитивно, после катастрофалниве изданија на Ранокија да, и оваа сезона му е подобра од ланската и тоа морам да го признаам, ама за еден од најдобрите дефанзивци (општо) моментално... дај ти се молам. Ни во просек не го клавам ако се присетам на дуото Самуел - Лусио, како привер еве тие, но и пошироко. За "добар" дефанзивец многу треба...

Јас не велам не, можда ќе биди и број еден, верувам во напредок, млад е, ама... сега засега тапа.
А кој тоа го става меѓу најдобрите штопери у свет?
Збориме за кај нас у екипа дека е еден од најдобрите ако не и најдобар поединец заедно со Ковачиќ и Медел, сега за сега.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
А кој тоа го става меѓу најдобрите штопери у свет?
Збориме за кај нас у екипа дека е еден од најдобрите ако не и најдобар поединец заедно со Ковачиќ и Медел, сега за сега.
Имаше, имаше неколку коментари поназад, дури и подобар од Лусио го направија. А јас па кога реагирав, како и обично на таква глупост, ти и уште некој друг се нафрлиле. :pos:

Деко ми се чини дека му беше никот на типчето. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Имаше, имаше неколку коментари поназад, дури и подобар од Лусио го направија. А јас па кога реагирав, како и обично на таква глупост, ти и уште некој друг се нафрлиле. :pos:

Деко ми се чини дека му беше никот на типчето. :D
Исти кур е ко Лусио со тоа излетувањата и праењето глупости. :D
Само зублето имаше среќа што до него имаше еден Валтер Самуел па не му се приметуваа глупостите што ги праеше, додека Хуан го има Ранокија па затоа одбраната ни е смешки.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Исти кур е ко Лусио со тоа излетувањата и праењето глупости. :D
Само зублето имаше среќа што до него имаше еден Валтер Самуел па не му се приметуваа глупостите што ги праеше, додека Хуан го има Ранокија па затоа одбраната ни е смешки.
Лусио дриблаше како Меси на моменти, поготово во контри, и доста од нив почнуваа од него...

Лусио во свое време во топ 3.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Да, ама изгледа забораваш дека Хуан има 22 години.
Ааа реков дека е доправа надежен, многу е млад, ќе видиме што ќе биди, ако ни се намалат примените голови тогаш мора тоа да оди на нечија заслуга, тогаш сменувам мислење, a и не зборувам од инает никогаш. :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
На која позиција игра Подолски? Може да игра крило во 4-2-3-1 ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
Подолски е топ за наши услови. Не е играч што индивидуално ќе направи некаква разлика, но за такви играчи ќе почекаме години. Потребно е екипата да игра добро и дечкото да добива топки. Паметен потег, во моментов мака мачиме за гол, потребен ни беше еден голгетер од овој тип. Да се надеваме дека ќе биде ефективен.

Kajgana Shop

На врв Bottom