Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Единствена позитива денес беше Кокето, еве втор натпревар изненадува со прикажаното.
Цела четворка денес ни беше под ниво, напред и средина еден куп миџети против еден играч од типот на Ванајама, ко дечиња изгледаа нашиве против него у дуел, дури и Алексис бикот имаше проблеми со него.
Ја сјеба денес Војче убоо, изгледа вчераа пиел па уште алкохол има у крвта, глупи проценки денес на кило....
Чемберс почна подобро второ полувреме али многу слаб денес.

Башка ебан судија не им даде црвен да имавме колку толку поголема шанса.

Катастрофална одбрана, потапа здравје.

Немој да прочитам некој да го кењал Кокелин. Искина денес, и претходната.

Чемберс изгубен тотално, Кошчелни џабе го играме ваков, мислам дека ако не ја среди повредата долгорочно (операција ваљда?) ќе гледаме вакви натпревари од него, нема континуитет.

За партијава на Војче денес не ми се трошат зборови, а од Тео не очекувам ништо барем уште месец дена.

А и Жиру со идиотскиот потег ептен не ослабна за овие 3 натпревари, со него напред ќе беше подруго ќе имаше кој да задржи топка.

Се надевам тој навивачот беше ганер и дека му рекол на Венгер дека му е време да се пакуе...
Да, денес играчите лошо играа ама мајку му зошто ги става Кокелан и Чејмберс заедно ?
Фламини и еден од овие двајца ајде ок е, ама двајцата заедно ?!
Може не беше тоа проблемот зошто изгубивме ама ипак ме нервираше...

Мизерија, да се заборави што побрзо ова утакмица, немам други кометари, цел тим потфрли, не дека очекував победа, ама барем достоинствено реми, а не да си игра Сотон со нашата одбрана како да сме второлигаши

И немојте со тоа каде е Тео, нема година дена играно, на 2-0 со играчите кои играа денес, шо сакавте да направи, ви реков јас после 2-0 веќе се беше касно.
Полека бе момче, зошто да не, па нели го гледаше како се криеше први 20 минути ко да не сака да прими топка. Немаше муда едноставно, никаков импакт на натпреваров, сигурно Венгер немаше да го пушти во игра ако не е спремен. Типот се испичи тотално. И онака е ко исплашен биљбиљ али сега и улогата на терен му беше таква ,така да беше одлично комплетирана слика.

Полека бе момче, зошто да не, па нели го гледаше како се криеше први 20 минути ко да не сака да прими топка. Немаше муда едноставно, никаков импакт на натпреваров, сигурно Венгер немаше да го пушти во игра ако не е спремен. Типот се испичи тотално. И онака е ко исплашен биљбиљ али сега и улогата на терен му беше таква ,така да беше одлично комплетирана слика.
Психолошкиот фактор игра огромна улога кај некој што се враќа од подолго отсуство. Првите неколку настапа го имаш стравот дека повторно ќе се повредиш и тоа на истото место.

Сва срека што Војо не се опијанил многу вчера и што на прекрасен начин ни ја честита новата година :cool:, а до кога Кемпел ке седи на клупа до кога само нека ми одоговори Венгер тоа

Психолошкиот фактор игра огромна улога кај некој што се враќа од подолго отсуство. Првите неколку настапа го имаш стравот дека повторно ќе се повредиш и тоа на истото место.
Абе се е ок, али 20 минути да не чепнеш топка, зима плата нека си ја оправда. :D
Го тура Венгер прва замена очекува барем да помогне малце во напад, а он се крие цели 20 минутии.....[DOUBLEPOST=1420133468][/DOUBLEPOST]Абе важно јас си освоив Лига шампиони на ПЕС 2015 :roker::roker::roker:
8z4hud.jpg

Последно уредено:
Stvarno ocekuvavte deka Walcott kje ja opraj ? Nema igrano 365 dena asalen fudbal, i demek da daj 3 gola ? Seriozno ? Platata da ja opravdal, demek vie od dzep mu ja davate ? Plukajte po Dyabi ako e za taka, 900 dena nema topka fateno. Kolku da se rechi samo. Deka nazad ochaen beshe Shcezny nikomu nishto.

Јас уште не можам да го сфатам Венгер. 56' прима гол и губи 2-0, Чембрлејн лежи на теренот, прави една измена и чека да дојде 85' за да направи уште една. До кога бе Венгер ќе чека последни 5 минути за да направи измени? Ебате стратегот ебате. Еден Лестер се врати од 2-0 против Ливерпул, Сандерленд од 2-0 направи 2-2 против М. Сити, ние треба да се тешиме што не примивме 4 гола.

Stvarno ocekuvavte deka Walcott kje ja opraj ? Nema igrano 365 dena asalen fudbal, i demek da daj 3 gola ? Seriozno ? Platata da ja opravdal, demek vie od dzep mu ja davate ? Plukajte po Dyabi ako e za taka, 900 dena nema topka fateno. Kolku da se rechi samo. Deka nazad ochaen beshe Shcezny nikomu nishto.
Хахахаха абе не хет трик али едно додавање у 20 минути очекував да направи, ако е тоа премногу што очекувам тогаш се извинувам . Ти збореше за како тоа ни фали победнички менталитет, епа Волкот е на чело на листата на инвалид победнички менталитет , дека откога велзе мислам дека само на сааат гледаше кога ќе заврши натпреварот. Ќе кажам повторно, прва измена го тури Венгер, значи според Венгер физички е спремен. Не очекував он да ја сврти али очекував да го видам во тие 20 минути дека се труди да направи нешто. А не на изведување аут да гледа во публика , во небо, или у земја.....

Си го скратив сонот за да ги гледам и буквално ме разочараа....
разочаран од играчите, разочаран од Венгер, екипава си плаче за длабоки реформи, нека се свестат тие од бордот на директори дека на пријателска база(Бордот со Венгер и Венгер со играчите) не се гради шампионски тим, или те бива или не те бива, а кај нас евидентно е дека 70% од стафот не ги бива веќе.

среЧна нова

Глупа работа, Челзи губи бодови а ние не користиме....Војче и одбраната ластици да јадат у соблекувална.

Глупа работа, Челзи губи бодови а ние не користиме....Војче и одбраната ластици да јадат у соблекувална.
Šo ima bre da koristime,toa e rabota na Siti, na nas pogolem problem ni e što Totemhem tepa, a ne što ne sme iskoristile kiks na Čelzi.

Абе каков Челзи, ние треба да пазиме Тотенхем да не ни избегаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom