Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде чичи измени на време плис

Цела четворка денес позади е :гомце::гомце::гомце::гомце:
Кокето МОТМ

Цела првотимска одбрана ја имаме, а играме една од најлошите партии во одбраната, зошто појма немам

Ако ова не беше за црвен картон тогаш не знам што е за црвен. Нека тоа, Волкот влезе топка не чепна, одбраната жал ми е да ја гледам веќе, нападот еден шут на Казорла во прво и еден на Санчез во второ... Исклучив, не можам да ги догледам.

Колку лоши денес цела одбрана, на чело со Шчезни кој кумуваше на двата гола. Првиот, ако си останеше на гол линија, немаше да биди гол и вториот ако Дебуши си расчиестеше. Така да, него на душа му одат. Нападот очаен, арно мрда Алексис толку, но со ваков состав, не верував дека и ова ќе го речам, добро е што губиме само со 2-0. Арсенал и Роналдо и Меси и Хумелс и Кембел од најдобрите денови да го вратат нема да освоиме ПЛ ниту ЛШ. Едноставно немаме шампионски менталитет и треба да се помириме со фактот дека и следните 4-5 години ќе бидеме заковани на нашето фантастично 4то место, со кое и голем дел од навивачите тука се задоволни, со континутитеот во играње на ЛШ.

Епа јавно кажувам, Јас не сум.

Првиот гол е дупла грешка на Кош, иако и Војче заеба.

Првиот гол е дупла грешка на Кош, иако и Војче заеба.

И тро дупла да е, факт е дека Војчех ако беше на гол, немаше теорија Мане да шутира од таму. Ти ако сакаш и навивачот обвинувај го, шо влезе во полето на Венгер.

АБе каде е Тео?????
По лева страна, лимитиран.
Алексис и Тео во исто време на терен никогаш нема да функционира според мене, им треба простор и топка и на двајцата, а Тео не е ни пола од играчот што е Алексис.

Мизерија, да се заборави што побрзо ова утакмица, немам други кометари, цел тим потфрли, не дека очекував победа, ама барем достоинствено реми, а не да си игра Сотон со нашата одбрана како да сме второлигаши

И немојте со тоа каде е Тео, нема година дена играно, на 2-0 со играчите кои играа денес, шо сакавте да направи, ви реков јас после 2-0 веќе се беше касно.

Се гледа кој славел до касно, уште па и во 4 часот на фб објавуваат. Сами се победивме,тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom