- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Нека му е со среќа на Полди, ултра позитивен тип. Ако ништо друго, барем е солидна замена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш позајмицава на Полди мислам дека е знак дека нешто крупно е во план за Јануари, дали крупно квалитативно или квантитативно ќе видиме.И шо добивме оти го пративме на позајмица, еден играч помалце а никакви пари не земавме од него, добро освен високата плата која ја земаше ја заштедивме.
Мала повреда е , нели го прочита постот од Полди го постирав на претходна страница.....
Не сум јас крив што Полди глуми лудило....Мала голема, веројатно резервираше лет за Милано. Се знае кога Венгер ќе изостави играч на 01.01. дека има „мала повреда“, особено ако е на излезна врата од Арсенал.
Ај да ја сефтосам темава и ја во новава година. Сакав само да кажам дека Јануариов ако не ги потпишеме : Ноер, Марсело, Алаба, Хумелс, Рамос, Лам, Рафаел, Ројс, Фабрегас, Ширле, Кедира, Иско, Меси, Роналдо, Ибрахимович, Погба, Видал, и Чаби Алонсо за на клупа, I'm not impressed.
Zoshto ti se va levi bek ? Monreal kje pokrie tamu![]()
Абе ќе не можеме со вие у ЛШ да играме инаку би ги купиле
Го гледав неќна(и предходно сум го гледал ама тоа беше врвот во неговата кариера).Ако стварно Венгер го купи овој јас дефинитвно додека е Венгер тука нема да пишам ни еден пост во фан клубов.Поголемо дрво нема од овој.Искрено да не е де Геа вие до сега требаше да имате 50 гола примено и да бидете 10 местодечки, овој од кај нас е на продажба:
![]()
вас ви треба централен дефанзивец а ние имаме еден на продажба, ем вие се појачувате ем нас не појачувате![]()