Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му е со среќа на Полди, ултра позитивен тип. Ако ништо друго, барем е солидна замена.

И шо добивме оти го пративме на позајмица, еден играч помалце а никакви пари не земавме од него, добро освен високата плата која ја земаше ја заштедивме.

И шо добивме оти го пративме на позајмица, еден играч помалце а никакви пари не земавме од него, добро освен високата плата која ја земаше ја заштедивме.
Баш позајмицава на Полди мислам дека е знак дека нешто крупно е во план за Јануари, дали крупно квалитативно или квантитативно ќе видиме.
Добра пара за плати се ослободи, мислам дека над 100 илјади неделно зимаше Полди.

Сега засега шпекулации има само за Сисоко од Њукасл.

Се ослободува место за Кембел најверојатно. Подолски и така остаре што значи формата во надолна линија би одела додека Кембел има простор да напредува.

Мала повреда е , нели го прочита постот од Полди го постирав на претходна страница.....

Мала голема, веројатно резервираше лет за Милано. Се знае кога Венгер ќе изостави играч на 01.01. дека има „мала повреда“, особено ако е на излезна врата од Арсенал.

дечки, овој од кај нас е на продажба:
10347612_1013934568633284_5882951236515022923_n.jpg

вас ви треба централен дефанзивец а ние имаме еден на продажба, ем вие се појачувате ем нас не појачувате :D

Мала голема, веројатно резервираше лет за Милано. Се знае кога Венгер ќе изостави играч на 01.01. дека има „мала повреда“, особено ако е на излезна врата од Арсенал.
Не сум јас крив што Полди глуми лудило....

Ај да ја сефтосам темава и ја во новава година. Сакав само да кажам дека Јануариов ако не ги потпишеме : Ноер, Марсело, Алаба, Хумелс, Рамос, Лам, Рафаел, Ројс, Фабрегас, Ширле, Кедира, Иско, Меси, Роналдо, Ибрахимович, Погба, Видал, и Чаби Алонсо за на клупа, I'm not impressed.

Абе ќе не можеме со вие у ЛШ да играме инаку би ги купиле

Ајде и ја да ја сефтосам, колку да не плачете :P

B6acrIdCEAAzLuU.jpg

Омилен лик ми беше во тимов и еден од омилените кои некогаш заиграле за Арсенал, али ова е реалноста.

Ај да ја сефтосам темава и ја во новава година. Сакав само да кажам дека Јануариов ако не ги потпишеме : Ноер, Марсело, Алаба, Хумелс, Рамос, Лам, Рафаел, Ројс, Фабрегас, Ширле, Кедира, Иско, Меси, Роналдо, Ибрахимович, Погба, Видал, и Чаби Алонсо за на клупа, I'm not impressed.

Zoshto ti se va levi bek ? Monreal kje pokrie tamu :P

дечки, овој од кај нас е на продажба:
10347612_1013934568633284_5882951236515022923_n.jpg

вас ви треба централен дефанзивец а ние имаме еден на продажба, ем вие се појачувате ем нас не појачувате :D
Го гледав неќна(и предходно сум го гледал ама тоа беше врвот во неговата кариера).Ако стварно Венгер го купи овој јас дефинитвно додека е Венгер тука нема да пишам ни еден пост во фан клубов.Поголемо дрво нема од овој.Искрено да не е де Геа вие до сега требаше да имате 50 гола примено и да бидете 10 место :)

Според мене голема грешка е Полди шо се даде на позајмица. Со него во тимот бар знаевме дека на клупа имаме супер саб, а вака сеа и тоа го неаме...
Може сезонава немаше некој голем удел во тимот, ама бар против Андерлехт во гости не спаси...
Ако не се донесе добра замена за него, бар ја мислам дека се прави грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom