Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И до кога така?
Не си глуп, еднаш ако ти напраат така пак да идеш да уплаќаш таму.
Па еве не уплаќам, а бидејќи играм на големи суми синг пред да ми уплатат во која и да одам си прашувам, бидејќи не ми е сеедно дали е 1.85 или 1.95 кога го играм на 3000ки тикетот.[DOUBLEPOST=1419959054][/DOUBLEPOST]Играчи на бет365 ретко уплаќам и секогаш се мачам да ги најдам во НБА менито, дајте некако shortcut некој имате најдено, претежно ги играм на бетмаратон али од таму ги тргнав сите пари, ваму имам уште некое евро останати да ги ставам на играчи па сабајле да ги вадам ако биде :)

Последно уредено:
Рулетчето на бет365 празнично расположено, за 3 минути 50 евра направив :)
Што мислите за дабл португалите веЌер?

Рулетчето на бет365 празнично расположено, за 3 минути 50 евра направив :)
Што мислите за дабл португалите веЌер?
Пријателски совет не се залетувај многу на рулетчето :D

Си ја научив лекцијата одамна :D Си ги повлеков уште одма, оставив 10е за вечер :)

Обложувањево во живо колку е зезнато на моменти нека си ебе матер, ја играм ракомет Полска-Унгарија (2ро полувреме да тепа полска со над 5, 1.9 коеф на 3 гола водство за полска, а сега е со ист коеф хендикеп 4гола)

Колку бедни екипи се ПСЖ и Интер на една небитна пријателска утакмица не можат еден гол да дадат у цело прво.

Орландо - Детроит +194,5
Мемфис - Сан Антонио пп +97,5
Далас - Вашингтон - 206,5
Денвер - Лејкерс пп -107,5
Јута - Минесота (зицер според мене) H1P1 -4,5
Портланд - Торонто +208,5

Вечер ова на ситно го пуштив колку да го пратам

Па и сам исте си криви, се играат ли пријателски утакмици на 30.12 ?:Кезец:

Ќе даат сеа 3 гола у второ, тоа пошо 1+1 1+2 ја имав :)
ega dadat , ja se si mislam deka ke se закова 00
ИНАЧЕ зш толкав коефициент на АЛ АИН , за 2ка у мозарт . 7 коефициент , требаше да ја акнам сингл ако не им е нешто грешка па 1 коеф да се рачуна , https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1687-9237033-1253

ega dadat , ja se si mislam deka ke se закова 00
ИНАЧЕ зш толкав коефициент на АЛ АИН , за 2ка у мозарт . 7 коефициент , требаше да ја акнам сингл ако не им е нешто грешка па 1 коеф да се рачуна , https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1687-9237033-1253
гледам у спортлајф ал аин 5,50 имал , ал аин си ги мскат ал шабаб , значи не било грешка , :facepalm::facepalm: тука са биле парите мн чудно никад ал аин немал таков коефициент :yid::yid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom