Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ти си била на свирка од панки? од аца лукас до харис џинович му е репертоарот

Секој четврток во Дион. :)
Мислењето ти е ок,ама кога се работи само за Панки.Муабетот ми беше за Куку Леле.Роберт не свири турбо фолк,ни па некогаш во иднина може да се очекува таква музика од него.

А ти ја правиш разликата од настап на Панки и настап на Куку Леле? :)

Куку Леле нема врска со турбо фолк :)

за панки зборев али ипак тој е пејачот:) кога бев баш на една свирка испеа неколку од куку леле овие сите што ги знаеме после префрли на турбо фолк:icon_mrgr:

за панки зборев али ипак тој е пејачот:) кога бев баш на една свирка испеа неколку од куку леле овие сите што ги знаеме после префрли на турбо фолк:icon_mrgr:

Ама друго е Панки :) Тој соло „настапи“ си има со години, поготово во Дион на кеј, каде што се сељачи со сфе и сфашта.
Ти пиша Куку Леле, за што не си во право. Јас им бев на концертите во Колосеум (Експо) и немаше врска со турбо фолк :)
Плус, гостуваше и Стив Кировски на вториот :)

За сите што се жалите од снеговиве и мразовиве земети се едни вакви како мене :
5tzckm-i.jpg

Зашто џабе северниве балканци не рекле ``Čizmu glavu čuva`` .
А иронијата да биде поголема прееска не се излизгав на ниеден мраз, ама на бела црта од пешачки (со масна боја дека се боени) како кичма ке остаев на сред раскрсница :jajce:

Драга Кајгана,
Каков народ........, умреа за пари, да можат сите би ти ги земале...:boksix:

Кoстa ќе дaл 16+ гoлa... пфф :pos:
http://dalidragonsky.weebly.com/
Никад неам повратено на туѓа кола. Најверојатно.
Ни јас.
Еднаш во такси уствари, ама не се сеќавам. А штом не се сеќавам, не се важи :nesumjas:[DOUBLEPOST=1419883513][/DOUBLEPOST]АУУУУУУУУУУ КОЛКУ Е ЈАКО ЧУВСТВОТО ЕЈ :vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::jeeee::jeeee::jeeee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom