Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Февруари ме хејта мене со години, јас само возвраќам на ударот.:bance:
Те молам да бидеш во тек.:pipi: Како си на форум, а не знаеш за мојот однос со февруари? :icon_mrgr:
Знам за тебе и февруари ама сеа се намести на пеналче за #NoHATE муабетот :D

Знам за тебе и февруари ама сеа се намести на пеналче за #NoHATE муабетот :D
Ноуп. Од февруари имам трауми, тоа е само Пострауматски стрес синдром.:smirce:

После вчера, ти најмалку имаш право да збориш за пенали, if you know what I mean.:icon_lol:

Излезете прошетајте низ град без да се излизгате на мразот, I dare you!
Каков мраз, прееска во СП во Ѓорче на ескалаторот како се зализгав, инстантно скокнав три скалила и слетав на плочките со телемарк, како Свен Ханавалд у најбољи дани :aplauz:[DOUBLEPOST=1419874656][/DOUBLEPOST]Драга уште два цена цитирање тука :( нешто како затворање на Олимписки игри со гасење на факелот :lolzz:

MiceFollies2.jpg

Драга

Снегов ги зачека службиве неспремни, се појавија тупачите за снегот, мрчаторите за тупачите за снегот, а кај мене на улицава си се лизгаат дечињава мува не ги лази. Срцки. :love:

Уствари Мачорка е машко. Сунѓерот му е дупли јузер, а на средби со кајганџии ја праќа сестра му.

Не ми замерувајте, на валеријана и чај од маточина сум цел ден.

Драга

Колку и да се обидувам да го доловам моментов низ зборови, не можам :ROFLMAO: Затоа...

NW1nJWw.png

Се дур одговорот на 20цм снег ми е „ Кај ми се капата и шалот “ а не „ Ќе си купам џип “ I'm doing it wrong :pos:

Уствари Мачорка е машко. Сунѓерот му е дупли јузер, а на средби со кајганџии ја праќа сестра му.

Не ми замерувајте, на валеријана и чај од маточина сум цел ден.
Колку е најдобар снегов, особено кога ќе зацапаш во dog shit. Не сум пиен чај.

Kajгич, не сум јас крива. Како мала ме лажеа дека ако паднеш, побрзо ќе пораснеш.
И јас уште им верувам. :вонзем: До сега требаше да бидам 5 метри у дужина, али јеби га... :icon_mrgr:

За џабе се утепав од кружење. :X3: Ај не од оваа страна, има скали. Ај не од оваа страна, има плочки. Ај не од оваа страна, има удолница. Ама кога ти е судено да паднеш - ќе паднеш и на прав пат. :P
Како малите дечиња се качувам по скали. Една по една скала, на тенане. :pos:
Па уште со патики одам, еј. :bravobe:Чизми во секој случај е too mainstream за мене. :ROFLMAO:
Не знам оти, али кога паѓам, стално си замислувам како тоа би го прокоментирал Викса од Вајпаут. :D Малку трескаше глупости, али шо има везе. :D

ти си била на свирка од панки? од аца лукас до харис џинович му е репертоарот

А ти ја правиш разликата од настап на Панки и настап на Куку Леле? :)

Куку Леле нема врска со турбо фолк :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom