А
Атомската мравка
Гостин
Нашиве пријателска со Израел играат во моментов гледам, 20-18 за нас. Има некој стрим да гледаме ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На сајтот на македонска телевизија имаш.Нашиве пријателска со Израел играат во моментов гледам, 20-18 за нас. Има некој стрим да гледаме ?
што му е на манасков во последно време, нешто промашува чисти зицери??Вчера покажавме дека имаме добар број на играчи за ротација, нешто што досега многу ни недостасуваше. Солидно се покажаа скоро сите, иако игравме некако лабаво и без одбрана, во нападот бевме одлични.
Ќе биде интересно да се види кој ќе испадне од составот. Се надевам ќе го задржат Недановски, ама не ми се верува со три леви крила да отпатуваме![]()
Знаеш што му е? Македонскиот синдром му е. Се дигна и тој у облаци после две добри сезоне, како и секој македонски спортист.што му е на манасков во последно време, нешто промашува чисти зицери??
е па нека дојде во Вардар...хахахаха...Знаеш што му е? Македонскиот синдром му е. Се дигна и тој у облаци после две добри сезоне, како и секој македонски спортист.
Сега на прво место му се диско и алкохол, па што ќе остане за ракометот, ќе остане...
Тоа е, место да гледаат да напредуваат у кариерите, они одма се ѕвезди, ти реков - ми рече. Нека продолжи у исто темпо, ќе го видиме за две години до кај ќе догура.
The attack happened totally unexpected as Aron Palmarsson said in Icelandic TV. He was with his cousin and they wanted to enter a cab. While entering the car he was attacked and punched by two strangers. Palmarsson already told the police and they started to investigate about the incident. "I am not going to allow these guys not to be punished as I already missed to training sessions with the national team," as the Icelandic newspaper "Visir" cites the playmaker.
Дуелот со Тунис е еден од најважните. Ако го победиме Тунис во голема мерка ќе ни се зголемат шансите за нокаут фазата. Иран е сигурна победа за сите репрезентации во групата,во тоа сум уверен. Хрватска мислам дека ќе не победи сите, а од другите репрезентации очекувам Босна да отпадне на крајот. Поентата е да не го тепаме само Тунис и Иран, туку да се потрудиме да завршиме први или втори за да имаме полесен противник понатаму...Гледам читам од темиве за светсково и еве една генералка значи за да одиме во нокаут фаза ни требат 2 до 3 победи ако ги добиеме првите две со Тунис и со Иран а ќе ги добиеме тогаш можи комотно да си ги доиграме останатите три и немам намера да се замарам со групна фаза зш ќе ја поминиме ќе ја гледам релаксирано и опуштено е потоа следува главното најбитно е во 1/8 да бидиме перфектни оти џабе ќе ни биди ако имаме перфектна група а во 1/8 изгубиме се ќе оди повода затоа во група треба да се темпира добро за во нокаут фазата да се експлодира а не да се испукаме во група а во 1/8 ништо и еднаш кажав а ќе кажам и пак ќе завршиме во први 6-8 а каде точно незнам ама РИО 2016 не ни бега за ова последното да ме држите за збор