Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

ЏинЏер

Гостин
У понеделник полагам хемија и не сум фатил книга, а че одам на собиранката. Верен кајганџија или па :pivo2: незнам
цитирај еее оооо уууу
aaoaoaoaoakakkakaka macko pie pivo ehehehehehe
Феноменално, утре ќе пишам повеќе сеа сум мортус пијан ќе забораам некој, ама Крејзи ин ЛаФ никаТ. :love::icon_lol:

ИИИииии јаки4ко вака а? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
дааа Лудница е позз од тетка Снеже све и ебам
:vozbud::vozbud::vozbud:
Најјака беше тетка Снеже, ако збориме за истата. :D
Идеме ја и Сашенко по скали за да влеземе кај Пеџа и оваа искача на врата и ни вика: Кај идете?????????? Кај Филип!
ШТО БАРАТЕ КАЈ ФИЛИП????
Ми идеше да и кажам: Шупичку материну, шо сакам ќе барам кај ПеЃа. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Само јас ли ќе ги минам трезна празнициве? Да ти ибам хипохондријата! :(
Те боли цеф за хипохондријата, земи шишето и натегни го.[DOUBLEPOST=1419735501][/DOUBLEPOST]
Феноменално, утре ќе пишам повеќе сеа сум мортус пијан ќе забораам некој, ама Крејзи ин ЛаФ никаТ. :love::icon_lol:
Те цитирам ЈЕР ми се може, ти текнуе? :masa:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Време беше да ја испратиме старата ДК во вечните форумски почивалишта. Премногу испишани страници со секакви мислења, муабети и фаќање сеири.

Во новава Драга Кајгана, нема да толерираме ништо од горе наведеното. Оригинално, замислата е таа да биде вашиот виртуелен дневник, ваше место каде можете да си кажете се што сакате, да се испукате, да се жалите, да истурате фрустрации, да споделувате среќни моменти, успеси, падови, разочарувања, љубови. Без притоа било кој да ви реплицира, да ве надополнува, да ви фаќа кусур за напишаното.

Повелете, драги мои кајганџии! Навалете со пишување постови од срце!
Shukurac?<\>

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Decko mi me prasa so ako mackava e trudna.. welp.. she's gon giv birth to cute kitties, we gon have to give them away, we gon be sad and brokenhearted because we can't keep them and because life is cruel and one day we gon die and poop our pants
Зашо толкав текст напиша за трудна мачка? И тоа на ЕНГЕЛСКИ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom