Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман бре што е ова, сабота сабајле никој нема, зар сите се направени дрво синоќа? Зар јас сум будала што станав во 9 утрово?

Последно уредено:
Сабајлево одејќи во маркет оставив две ќофтиња пред влезот за мачките што се мотаат во маало. Ги ставив во кутивче од маргарин, пошто немав во шо друго.
Се задржав пола саат, се враќам и гледам еден пијан дедо како си седи на клупите со кутивчето во рака.
Не знам дали е за плачење или за смеење работава.

Драга

Мајка ми ми вика да не сум им купувала поклони...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Мене цел куфер ми е полн со поклони, а уште не сум почнала да се пакувам.
Очигледно треба да се запознаам со мајка ми :pos:

Драга Кајгана,
Настинка ме фати, грло ме гребе, кашлам, нос ми тече, ушите ми се затнати........, аман, мразам настинки, уствари не ти е ништо, а неможеш да функционираш адсално.
И знаеш дека имаат право, ние мажите кога сме настинати повеќе кукаме од жените, ама тоа е:icon_mrgr:

Дискусите на атеист и мики

endless cycle

1333041057_perfect_freehand_circle_drawing.gif

Да се собереме ние тројца што не го романтизираме невкусното Скопско и да бараме лекови од матичната или ако не нека ни дадат карта за во еден правец. (Германија, Норвешка, Аргентина, Ибица, било каде од наведеново)

Последно уредено:
zivotot mi e zagreozen me baniraa ne mozam da se sitam na taa lepota prozracna a taman pocnav erotski kolaz da praam....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom