Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hqdefault.jpg

Dear K,

на какви пенали се местат, боли што нема цитирање во темава. Со клизачи ќе му влезев ко Чендлер.
Пали сега Io :uzi:

п.с Ред Џон има шанса да ме цитира и тука сега, ама му се пијани глем онаму по Скопјено, бизи Је. :icon_lol:

Последно уредено:
Драга кајгана
Џабе е. Некои луѓе никогаш нема да се променат ниту нема да пробаат да се прилагодат. тоа што го барам кај другите е преамбициозно.

Драга кајгана
Џабе е. Некои луѓе никогаш нема да се променат ниту нема да пробаат да се прилагодат. тоа што го барам кај другите е преамбициозно.

Пали сега Io :uzi:

п.с Ред Џон има шанса да ме цитира и тука сега, ама му се пијани глем онаму по Скопјено, бизи Је. :icon_lol:

дааа Лудница е позз од тетка Снеже све и ебам

Стасавте ли бе?

Бетмен се алкохолизира :eek:.

Драга...

... а таман си викам да излагам од дома да не закаснам, глеам сите уште тука дремат.

Драги

Уште ни парти не се случило (не па афтер парти), али некои се веќе одамна у елемент глеам .. :D

aaoaoaoaoakakkakaka macko pie pivo ehehehehehe

цитирај еее оооо уууу

Пoшo ми се мoже

Бoжинo + Пеџa тo су срцa двa

Draga kajgana tolkyu mnogu sum pijan shto kjw mi omre stomakpt pdolka i kiselini. kancelarihata mi smrdi na kiselinji i vinp, povrakjav vo hodnik tr puti i mi se umira momentalno. Sfativ deka duri i koga treba da uzhivash se machis vo zhivot ak o ne me kaznat vecher kje bidam srekjen, ne mi se gleda pred ochi ti ebaqm i proslavi i ugostitelstyvo konechno sum slonboden iaako n

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom