Еминем

V

Viktoranius

Гостин
Во новиот албум има нешто така цврсто за слушање, или ќе ме разочари пак со некоја лирика како "Smack that"

Ич не ми се допаѓа што и фифти е во албумот.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
Во новиот албум има нешто така цврсто за слушање, или ќе ме разочари пак со некоја лирика како "Smack that"

Ич не ми се допаѓа што и фифти е во албумот.
Abe brat i mene ne mi se sviga so e 50 vo albumot ama so da prais :) ko braka se so Eminem.A so ima dobri traki ima :vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Abe brat i mene ne mi se sviga so e 50 vo albumot ama so da prais :) ko braka se so Eminem.A so ima dobri traki ima :vozbud:
што има везе со кој е бе... ако еминем вика дека 50 е добар... и траките на Еминем со 50 ... се закон ко секоја друга на Еминем... ќе го почитуем и Фифти... хаха ... бар за мене ова... а за вас незнам :pipi:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
што има везе со кој е бе... ако еминем вика дека 50 е добар... и траките на Еминем со 50 ... се закон ко секоја друга на Еминем... ќе го почитуем и Фифти... хаха ... бар за мене ова... а за вас незнам :pipi:
траките кај шо е фифти со ем се добри заради ем.. фифти само квари просек и се шлепа... од фифти само една трака ја поштуем (when it rains it pours) друго е се генста шит срање.. драпање мадиња.. него симнав нешо фристајлои од ем.. растура браче :):) сум се газел од смеење

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Јас Еминем си го гледам секој ден во школо..Ми го има на сите тетратки...Не дека сум негов фан но ете........

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Леле се шинав барајќи нешо ново околу албумот.
Ако знае некој нешо ново нека пише.

И глеј те го клипов умрев од смеење :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
траките кај шо е фифти со ем се добри заради ем.. фифти само квари просек и се шлепа... од фифти само една трака ја поштуем (when it rains it pours) друго е се генста шит срање.. драпање мадиња.. него симнав нешо фристајлои од ем.. растура браче :):) сум се газел од смеење
:pos2: Па јас да не кажаф... лееј фифти најбоље рапериште ау ау хаха...
јас исто така кажаф...Шо и да е од Еминем ... све е доброоо.. а покрај него.. и 50ти и Дре многу повеќе се почитувани :smir:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Да не знае некој нешто ново во врска со албумот????

Gohan

I (L) Fußball
Член од
14 февруари 2009
Мислења
420
Поени од реакции
14
Oste ne go ima istaknato nikade,mozes samo da go kupis..

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14

Kajgana Shop

На врв Bottom