Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Во новиот албум има нешто така цврсто за слушање, или ќе ме разочари пак со некоја лирика како "Smack that"

Ич не ми се допаѓа што и фифти е во албумот.

Во новиот албум има нешто така цврсто за слушање, или ќе ме разочари пак со некоја лирика како "Smack that"

Ич не ми се допаѓа што и фифти е во албумот.

Abe brat i mene ne mi se sviga so e 50 vo albumot ama so da prais :) ko braka se so Eminem.A so ima dobri traki ima :vozbud:

Abe brat i mene ne mi se sviga so e 50 vo albumot ama so da prais :) ko braka se so Eminem.A so ima dobri traki ima :vozbud:

што има везе со кој е бе... ако еминем вика дека 50 е добар... и траките на Еминем со 50 ... се закон ко секоја друга на Еминем... ќе го почитуем и Фифти... хаха ... бар за мене ова... а за вас незнам :pipi:

што има везе со кој е бе... ако еминем вика дека 50 е добар... и траките на Еминем со 50 ... се закон ко секоја друга на Еминем... ќе го почитуем и Фифти... хаха ... бар за мене ова... а за вас незнам :pipi:

траките кај шо е фифти со ем се добри заради ем.. фифти само квари просек и се шлепа... од фифти само една трака ја поштуем (when it rains it pours) друго е се генста шит срање.. драпање мадиња.. него симнав нешо фристајлои од ем.. растура браче :):) сум се газел од смеење

Јас Еминем си го гледам секој ден во школо..Ми го има на сите тетратки...Не дека сум негов фан но ете........

Леле се шинав барајќи нешо ново околу албумот.
Ако знае некој нешо ново нека пише.

И глеј те го клипов умрев од смеење :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

траките кај шо е фифти со ем се добри заради ем.. фифти само квари просек и се шлепа... од фифти само една трака ја поштуем (when it rains it pours) друго е се генста шит срање.. драпање мадиња.. него симнав нешо фристајлои од ем.. растура браче :):) сум се газел од смеење

:pos2: Па јас да не кажаф... лееј фифти најбоље рапериште ау ау хаха...
јас исто така кажаф...Шо и да е од Еминем ... све е доброоо.. а покрај него.. и 50ти и Дре многу повеќе се почитувани :smir:

Да не знае некој нешто ново во врска со албумот????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom