Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алал да им е на овие Интер Балкан значи свака част, изгледа имаат тешки врски кај Аусилио, или може он е еден од админите, штом точно знаат дека месец дена СМЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА НЕГОВ ПОТПИС!![]()
Шта речи?! Значи не се работи за фудбалерот, не е кизне што, просек, но неспособноста боли!
Клубов заслужува едно Калчополи и право во Серија Б, или па уште подолу, нека не се гледа неколку години па да си го добијат статусот кој реално го заслужуваат.
Штета, упропастија гигант!
Алал да им е на овие Интер Балкан значи свака част, изгледа имаат тешки врски кај Аусилио, или може он е еден од админите, штом точно знаат дека месец дена СМЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА НЕГОВ ПОТПИС!![]()
Прво кажи ми од кај точно знаете дали сме преговарале за Черчи?Дали е доволно да ме демантираш, барем во 10% од постот ?!
Дали, колку, и на кој начин ја оправдуваш ситуацијава стварно не ми е јасно ?!
Прво кажи ми од кај точно знаете дали сме преговарале за Черчи?
Имало некоја изјава од лугево што работат у клубот или онака рандом шпекулации на Ди Марцио, Газета или Кориере? Да не ги спомнувам па Спортмедиасет и срањето Тутоспорт.
Овие па Интер Балкан дечиштава глупи, хејтаат по секој играч за истиот тој играч после 2 добри утакмици да го напраат величина. Секогаш играчите што идат у другите клубови се за 2 класи боље од нашите.
Им ебам мајката у пичка.[DOUBLEPOST=1419634022][/DOUBLEPOST]И ај сеа да плачеме ако не сме го земале Черчи, јакиот играч, се шеташе по позајмици цела кариера, на 28 години изигра една солидна сезона у Торино и помисливте дека е Меси. Ене го у Атлетико 15 минути неможе да изигра.
Па уште ко ќе ги прочитам истиве Интер Балкан, демек Черчи вредел 20 милиони а Галијани го земал за 2. Аплауз.
Па и Торес вредеше 100 милиони пред 5 години па еве летоска отиде у Милан за 120 евра.
Изгледа трампа со Балотелиako dojde lasana diara nekoj od sredniot red ke si odi mislam deka ce e guarin
+Манчини рече дека денес мислам дека мора интер да продај некој од 'ѕвездите' играчиako dojde lasana diara nekoj od sredniot red ke si odi mislam deka ce e guarin