Фан Клуб: Интер

10382997_739752776119301_3308418558157444506_n.png

Шта речи?! Значи не се работи за фудбалерот, не е кизне што, просек, но неспособноста боли!
Клубов заслужува едно Калчополи и право во Серија Б, или па уште подолу, нека не се гледа неколку години па да си го добијат статусот кој реално го заслужуваат.

Штета, упропастија гигант!

Дијаманти лапнете си го ...јез да е стар ама ќе заврши работа...му лежи Серија а..

Последно уредено од модератор:
10382997_739752776119301_3308418558157444506_n.png

Шта речи?! Значи не се работи за фудбалерот, не е кизне што, просек, но неспособноста боли!
Клубов заслужува едно Калчополи и право во Серија Б, или па уште подолу, нека не се гледа неколку години па да си го добијат статусот кој реално го заслужуваат.

Штета, упропастија гигант!
Алал да им е на овие Интер Балкан значи свака част, изгледа имаат тешки врски кај Аусилио, или може он е еден од админите, штом точно знаат дека месец дена СМЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА НЕГОВ ПОТПИС! :cuc:

Алал да им е на овие Интер Балкан значи свака част, изгледа имаат тешки врски кај Аусилио, или може он е еден од админите, штом точно знаат дека месец дена СМЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА НЕГОВ ПОТПИС! :cuc:

Дали е доволно да ме демантираш, барем во 10% од постот ?!
Дали, колку, и на кој начин ја оправдуваш ситуацијава стварно не ми е јасно ?!

Дали е доволно да ме демантираш, барем во 10% од постот ?!
Дали, колку, и на кој начин ја оправдуваш ситуацијава стварно не ми е јасно ?!
Прво кажи ми од кај точно знаете дали сме преговарале за Черчи?
Имало некоја изјава од лугево што работат у клубот или онака рандом шпекулации на Ди Марцио, Газета или Кориере? Да не ги спомнувам па Спортмедиасет и срањето Тутоспорт.

Овие па Интер Балкан дечиштава глупи, хејтаат по секој играч за истиот тој играч после 2 добри утакмици да го напраат величина. Секогаш играчите што идат у другите клубови се за 2 класи боље од нашите.
Им ебам мајката у пичка.[DOUBLEPOST=1419634022][/DOUBLEPOST]И ај сеа да плачеме ако не сме го земале Черчи, јакиот играч, се шеташе по позајмици цела кариера, на 28 години изигра една солидна сезона у Торино и помисливте дека е Меси. Ене го у Атлетико 15 минути неможе да изигра.
Па уште ко ќе ги прочитам истиве Интер Балкан, демек Черчи вредел 20 милиони а Галијани го земал за 2. Аплауз.
Па и Торес вредеше 100 милиони пред 5 години па еве летоска отиде у Милан за 120 евра.

Прво кажи ми од кај точно знаете дали сме преговарале за Черчи?
Имало некоја изјава од лугево што работат у клубот или онака рандом шпекулации на Ди Марцио, Газета или Кориере? Да не ги спомнувам па Спортмедиасет и срањето Тутоспорт.

Овие па Интер Балкан дечиштава глупи, хејтаат по секој играч за истиот тој играч после 2 добри утакмици да го напраат величина. Секогаш играчите што идат у другите клубови се за 2 класи боље од нашите.
Им ебам мајката у пичка.[DOUBLEPOST=1419634022][/DOUBLEPOST]И ај сеа да плачеме ако не сме го земале Черчи, јакиот играч, се шеташе по позајмици цела кариера, на 28 години изигра една солидна сезона у Торино и помисливте дека е Меси. Ене го у Атлетико 15 минути неможе да изигра.
Па уште ко ќе ги прочитам истиве Интер Балкан, демек Черчи вредел 20 милиони а Галијани го земал за 2. Аплауз.
Па и Торес вредеше 100 милиони пред 5 години па еве летоска отиде у Милан за 120 евра.

Кажав дека не се работи за Черчи, просек за мене, но дека имаме неспособна управа тоа факт!
На крајот па и тие не се криви кога нема пари, да се има пари секој знај како да преговара...

Од целава оваа ситуација најмногу го хејтам Тохир, и нека не се пробува некој да ме убодува со срање теории (исплата на предходни долгови - 300 м.?) :busi: WUT?

Па човече бее... купуваш веќе пропаднат клуб и по секоја нормална (разумна) претпоставка треба да инвестираш, да фрлиш пара и да го вратиш фудбалот на клулбот. А овој што направи... НИШТО, се понаша како Интер да е штедилница а не фудбалски гигант. А ова трансфериве кои што се спомнуваат пак ќе пропаднат и ќе останиме со сметов.

A секако дека и Морати си има залсуга.

Последно уредено:
Огромно преувеличување на Галијани, као нашите неспособни месец дена не можат да го донесат Черчи, а Галијани со еден повик го донесол. Тоа можеби е така ама не поради Галијани туку поради Торес. Тоа е понуда што Атлетико со две раце ќе ја прифати, Торес е бог таму, веројатно последен клуб во кој што навивачите го сакаат и единствен клуб каде што може да се опушти од притисокот и пак да одигра нешто. Ние што да понудиме? Или се ценкаме за пари кои ги немаме, или нудиме играчи како М'Вила. Не можеш да победиш ваква трампа.

Черчи е второкласен играч,ќе дојдеше кај нас колку да го разиграме и после Атлетико ќе си го вратеше назад и можеби ќе му пружеа шанса,можеби и ќе го шутнеа.
Мислам не е тоа што треба кај Интер,некој ко Черчи.треба играч ко да речеме Лавеци (остаревме додека да дојде) или Конопљанка.

Инаку изгледа договорени се Подолски и Диара,сега Аусилио се префрлал на операција Супер Марио врача се кучи...каде бееее.ама да го ебам кога ќе размислам дека неаме асален напаѓач осим Освалдо,можеби и треба да дојде.Ливерпул е спремен и половина од неговата плата да му ја дава.Јесте го фрли дресот на сред Меаца,ама Икарди или нека се уозбили или нека го шитнат у Челзи за брдо пари,му ебам тетовираната џукела.Паласио не го ни рачунам,формата му е очајна.

Перишич не го носиме,пошо немаме кеш,а да се паметни да продадат два тројца играчи и да се купи Конопљанка,ќе им бидам благодарен.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

На Конопљанка летоска му истекува договорот, може да се лапне за мала сума.

ako dojde lasana diara nekoj od sredniot red ke si odi mislam deka ce e guarin
+Манчини рече дека денес мислам дека мора интер да продај некој од 'ѕвездите' играчи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom