Фан Клуб: Интер

Ќе покаже времето кој треба да ги извади јас или ти.
Ја не носам розеви цвикери и не верувам слепо у зборовите на Мурињо дека премногу го сака Интер, истиот тој клуб кој го напушти 15 минути откако станаа европски шампиони.

Ја не носам розеви цвикери и не верувам слепо у зборовите на Мурињо дека премногу го сака Интер, истиот тој клуб кој го напушти 15 минути откако станаа европски шампиони.

Твое право е да веруваш во што сакаш.
Инаку премногу изиграваш експерт и мислиш сите оние кои имаат различно мислење имаат розеви цвикери, полека малце, кочи.

Дај олабајте се малце со глупостите,Мурињо дека го сакал Интер не го пуштал Торес во Атлетико за Черчи да не дојди во Милан:pos::pos::pos:..вакви глупости само Латас на вестите на Сител можат да измислат и сите провладини медиуми..мислам каква врска има Торес,Черчи и Милан со нашиот омилен клуб Интер?..разбирам да напишеа нешто во стилот "Мурињо ќе го позајми Вилијан или Шурле во Интер" или му нуди некој од нив...ама каква врска има Милан воопшто ?..

Прекинете со демагогиите бидејќи Мурињо како и сите други првин си се професионалци и ги оставаат емоциите настрана бидејќи се влезени во занает од кој живеат и печалат,и јас да бев професионален фудбалер и да ми понудеа добар договор да играв за Милан со трчање ќе одев и ќе играв и ќе давав се од себе,ама вака дека не сум можам да си коментирам шо сакам..

Дај олабајте се малце со глупостите,Мурињо дека го сакал Интер не го пуштал Торес во Атлетико за Черчи да не дојди во Милан:pos::pos::pos:..вакви глупости само Латас на вестите на Сител можат да измислат и сите провладини медиуми..мислам каква врска има Торес,Черчи и Милан со нашиот омилен клуб Интер?..разбирам да напишеа нешто во стилот "Мурињо ќе го позајми Вилијан или Шурле во Интер" или му нуди некој од нив...ама каква врска има Милан воопшто ?..

Прекинете со демагогиите бидејќи Мурињо како и сите други првин си се професионалци и ги оставаат емоциите настрана бидејќи се влезени во занает од кој живеат и печалат,и јас да бев професионален фудбалер и да ми понудеа добар договор да играв за Милан со трчање ќе одев и ќе играв и ќе давав се од себе,ама вака дека не сум можам да си коментирам шо сакам..

Прв болд - Од сите клубови досега каде што бил Мурињо најмногу е приврзан за Интер, и одкако појде во Реал изјави "Јас сум Интериста" а ова не се глупости... за ова, а дека се замара со трансфери во корист на Интер тоа е глупост.

Втор болд - Значи јас лично како фан од овој калибар да бев професионалец и да го дочекав тој момент да заиграм за Интер верувај дека не би прифатил ниедна сума што ќе ме одвои :icon_mrgr: не знам барам така си велам... :icon_lol:

Остај ти така си велиш,кога ќе дојди време да раниш фамилија толку километри одвоен од дома а си веќе изграден професионалец кој вложува во своето тело и даваш труд секој ден да бидиш подобар, тогаш ќе размислиш дали ќе играш за клубот кој ти нуди најдобро или за оној кој го сакаш..вака од дома сите знаеме да напишиме што ни лежи на душа,ама друго е во реалност

Пуштете сега по 100 евра кај мене на сметка, ќе му ги пратам на победникот на дискусијава. :)

Инаку премногу изиграваш експерт и мислиш сите оние кои имаат различно мислење имаат розеви цвикери, полека малце, кочи.
Другар, за да излезеш на крај со вакви вагабонти како Џонтра Волта, малце поостро треба.
Почни со пцуење на мајка му, после ќе ти пишам други инструкции.

Еве го Вајсмилер на дело, после се чудам ја коа игра против Интер т1 т2 у кладионица. :D

Другар, за да излезеш на крај со вакви вагабонти како Џонтра Волта, малце поостро треба.
Почни со пцуење на мајка му, после ќе ти пишам други инструкции.

Не изигравај курназ.:zloo:

прочитав на наш портал дека ласана е на прегледи кај вас и дека ќе го проверуваат дали е доволно физички спремен
слободен агент бил веќе 6 месеци
вистина е ова или шпекулации безвезални?

прочитав на наш портал дека ласана е на прегледи кај вас и дека ќе го проверуваат дали е доволно физички спремен
слободен агент бил веќе 6 месеци
вистина е ова или шпекулации безвезални?
Не е слободен, играч на Локомотив е ама како што прочитав негде, не бил у план и 6 месеци сам тренирал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom