Фан Клуб: Интер

Со Лавеци ништо нема да добиеме освен преплатен стар играч за кој се натегаме со години. Не ни треба некој што ќе ни фаќа место во селари кепот (у НБА стил да се изразам), туку некој помлад што стварно има потенцијал. Плус Лавеци е повреденко...

Еве веќе година и пол откако сум член и ја пратам темава... тебе друже не ти ја разбирам филозофијава најсериозно! :facepalm:

"Преплатен стар играч"! RLY?
На 29 години за тебе Лавеци е стар и преплатен со 15 милиони да речиме?! Не велам дека е млад, но далеку од ненадежен. Само пресметај ја парата за Переира, Роки, Скелото и ред други идиоти за кои очекувано беше дека нема апсолутно ништо да покажат.

Лавеци е машина бре дете! Можеби не е, а сигурно нема ни да биди на старата форма имаќи ги во предвид годините и периодот на клупа заедно со повредите, но сигурен сум дека со класи ќе се двои од нашиве идиоти, плус тоа е фудбалерот кој ни треба во моментов.

Се сложувам дека не е за да се преплати, но можните суми кои ги видов не се многу.

Последно уредено:
Од кај сега Лавеци старец? Има 29 години, значи има уште најмалку 2-3 добри сезони. Затоа и цената е околу 10 мил евра.

Лавеци > Паласио во секоја гледна точка. Помлад 3 години, поквалитетен, докажан...

Јас сум поише за ШаЧири или Салах... а има доста шпекулации околу нив.
А за овој Сушиќ знае некој нешто? .. гледам готова е работата.

За Шакири не се надевајте. Баерн ке бара околу 15-20 мил што е научна фантастика за нас.

Нови информации за Лавеци.
Неговиот трансфер може да биде договорен и потврден уште вечерва како изненадување и новогодишен подарок за фановите на Интер.

Лавеци најмногу 10, и тоа 7-8 + бонуси, а се разбира прва опција ке биде позајмица.

Ставете линк да го гледаме натпреварот.

Шакири нема теоретски шанси да се доведе, ако се носи веќе некој тоа да биде Коноп, до 15 милиони треба да вреди. машина е момакот. Лавеци е навикнат на Серија А и играта во Италија, нема да му треба период за адаптација.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Абе кои црни 15 милиони за Конопљанка :pos: летоска му истекува договорот.
За 15 Шакири ќе се земе.

ДО 15 милиони пишав, мора Днипро да земе добра пара од него, после тоа ќе мораат да се тешат со кило компири.

Шакири мене не ми е ништо посебно, премногу собира и сака да дрибла, понекогаш сосе топка у аут знае да отиде и уште да се дрибла сам себе.Еве сеа излезе и уште шпекулација која вика дека вечер најверојатно поклон ќе било доведување на Лавеци ахааххах

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Еве веќе година и пол откако сум член и ја пратам темава... тебе друже не ти ја разбирам филозофијава најсериозно! :facepalm:

"Преплатен стар играч"! RLY?
На 29 години за тебе Лавеци е стар и преплатен со 15 милиони да речиме?! Не велам дека е млад, но далеку од ненадежен. Само пресметај ја парата за Переира, Роки, Скелото и ред други идиоти за кои очекувано беше дека нема апсолутно ништо да покажат.

Лавеци е машина бре дете! Можеби не е, а сигурно нема ни да биди на старата форма имаќи ги во предвид годините и периодот на клупа заедно со повредите, но сигурен сум дека со класи ќе се двои од нашиве идиоти, плус тоа е фудбалерот кој ни треба во моментов.

Се сложувам дека не е за да се преплати, но можните суми кои ги видов не се многу.
Ѕвони ми кога ќе го даде ПСЖ за под 15 милиони. Ради тоа викам ја преплатен, а ако е до 5 милиони со раширени раце би го пречекал. И ајде те молам наброј ми ги “добрите“ сезони на Лавеци во последниве неколку години, нарочито откако отиде во ПСЖ. Машина бил, па што ако е машина кога 70% од сезоната е повреден. И Пато беше машина па цело време беше повреден, а моментално Интер да фрла огромни суми на пари за 30 годишен играч кој многу често се повредува ама уопште не е приоритет.

Ѕвони ми кога ќе го даде ПСЖ за под 15 милиони. Ради тоа викам ја преплатен, а ако е до 5 милиони со раширени раце би го пречекал. И ајде те молам наброј ми ги “добрите“ сезони на Лавеци во последниве неколку години, нарочито откако отиде во ПСЖ. Машина бил, па што ако е машина кога 70% од сезоната е повреден. И Пато беше машина па цело време беше повреден, а моментално Интер да фрла огромни суми на пари за 30 годишен играч кој многу често се повредува ама уопште не е приоритет.

Но очигледно си ги заборавил сезоните во кои Лавеци правеше дармар со Наполи!

И сеуште не можам да те разберам стварно... o_O го вреднуваш Лавеци на 5 милиони а забораваш дека сакавме дупло+ да платиме за фудбалери како Паулињо (оф мори мајкоо), и ред други недокажани имбецили од дечишта!

Пр. по твое фудбалерите од типот на Жезус, Д'Амброзио, М'Вила се подобри од Лавеци и пара вредат? Ова е тип на муабетот кој ме носи на работ од самоконтролата да направам суисајд! :facepalm:

Последно уредено:
Но очигледно си ги заборавил сезоните во кои Лавеци правеше дармар со Наполи!

И сеуште не можам да те разберам стварно... o_O го вреднуваш Лавеци на 5 милиони а забораваш дека сакавме дупло+ да платиме за фудбалери како Паулињо (оф мори мајкоо), и ред други недокажани имбецили од дечишта!

Пр. по твое фудбалерите од типот на Жезус, Д'Амброзио, М'Вила се подобри од Лавеци и пара вредат? Ова е тип муабетот кој ме носи на работ од самоконтролата да направам суисајд! :facepalm:
Напрај си, ќе не спасиш од глупи коментари. :D

Ја кај реков дека не сме правеле ретардирани трансфери? Пер Роки го земавме у тимов еј, ТОМАЗО факинг РОКИ! Ти кажувам у моментов дека не вреди да се лупнат многу пари за Лавеци, а не дека не е добар фудбалер или слично. Интер не е Реал Мадрид па да може по 100 милионски трансфери да прави, напротив, дури и 15-20 милиони се многу. Е сеа пак ќе ти речам, ако им се даваат многу пари (некои си 15-20 милиони) за Лавеци кој има 30 години и кој има проблеми со повредите ондак океј, нека го земат и после пак нека фрлаат веспи на трибина навивачите.

Напрај си, ќе не спасиш од глупи коментари. :D

Ја кај реков дека не сме правеле ретардирани трансфери? Пер Роки го земавме у тимов еј, ТОМАЗО факинг РОКИ! Ти кажувам у моментов дека не вреди да се лупнат многу пари за Лавеци, а не дека не е добар фудбалер или слично. Интер не е Реал Мадрид па да може по 100 милионски трансфери да прави, напротив, дури и 15-20 милиони се многу. Е сеа пак ќе ти речам, ако им се даваат многу пари (некои си 15-20 милиони) за Лавеци кој има 30 години и кој има проблеми со повредите ондак океј, нека го земат и после пак нека фрлаат веспи на трибина навивачите.

Нити една критика за погоре споменатите фудбалери (Жезус...) а исаф за Лавеци.
Класата Лавеци добро го познава италијанскиот фудбал и нема сомнеж дека ако се вклопи како првотимец што е и најважно за секој фудбалер (и Меси стави го на клупа еден месец ќе видиш) пепел ќе прави.

И престани да се глупираш со тоа стар молим те, Ибра и Робен на 30+ растураат. Кога веќе го зедов Ибра за пример... сезоната кога премина во Милан беше ама и не така спектакуларна споредена со сезониве во ПСШ 78 (64), тогаш имаше 29 а сега 33. Па сеа ти види си... :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom