DUNE: PART TWO (2024) - Тема за тие што гo гледале филмот! (SPOILERS!)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па последниве 5-6 години типката нема промашување со глумата, си растура кај и да се појави...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм.
+1 (y)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.175
Поени од реакции
8.255
Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е :)
ова стави го во филмови дискусија да прочитаат модераторите. овде тешко каде се пукаат спојлери.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.705
Поени од реакции
36.545
AceCaleb го најде најкултурниот и најсуптилниот начин да му каже на wot дека е мрза :D
ова стави го во филмови дискусија да прочитаат модераторите. овде тешко каде се пукаат спојлери.
ping @wot , @џимеј

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Што ќеиф ми прави што го спомна Контакт. Доста потценет филм, а еден од најдобрите со оваа тематика.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Нил да сака да ја легне малава мислам дека веројатноста е околу 99,9% со оглед на тоа колку е попалена :)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Што ќеиф ми прави што го спомна Контакт. Доста потценет филм, а еден од најдобрите со оваа тематика.
а ти веруваш дека тоа се случи настрана од филмот а воедно во филмот ?

What was there before the Big Bang? Well, you see, there was no before because before the Big Bang, time did not exist. Time is a result of the expansion of the Universe itself, but what’ll happen when the Universe has finished expanding and the movement is reversed? What’ll be the nature of time?

If String Theory is correct, the Universe possesses nine spatial dimensions, and one temporal dimension. Now we can imagine that in the beginning, all the dimensions were twisted together and during the Big Bang, three spatial dimensions, the ones that we know as height, width and depth, and one temporal dimension, what we know as time, were deployed. The other six remained miniscule, wound up together.

Последно уредено:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Затоа мене не ме изненади филмот Интерстелер, зашто ги имам изгледано сите документарци за вселената и други теории на астро-физичари. И читам натам-навам дека некои се збунети од филмот и си викам “Бреј Веспертајн колку си попаметен од други...“ :cautious:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Затоа мене не ме изненади филмот Интерстелер, зашто ги имам изгледано сите документарци за вселената и други теории на астро-физичари. И читам натам-навам дека некои се збунети од филмот и си викам “Бреј Веспертајн колку си попаметен од други...“ :cautious:
Дури и тоа планета да постои околу Црна Дупка?

Kajgana Shop

На врв Bottom