GLADIATOR II (2024) - Тема за тие што гo гледале филмот! (SPOILERS!)

Па последниве 5-6 години типката нема промашување со глумата, си растура кај и да се појави...

Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е :)

Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм.

+1 (y)

Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е :)

ова стави го во филмови дискусија да прочитаат модераторите. овде тешко каде се пукаат спојлери.

AceCaleb го најде најкултурниот и најсуптилниот начин да му каже на wot дека е мрза :D

ова стави го во филмови дискусија да прочитаат модераторите. овде тешко каде се пукаат спојлери.
ping @wot , @џимеј

Што ќеиф ми прави што го спомна Контакт. Доста потценет филм, а еден од најдобрите со оваа тематика.

Нил да сака да ја легне малава мислам дека веројатноста е околу 99,9% со оглед на тоа колку е попалена :)

Што ќеиф ми прави што го спомна Контакт. Доста потценет филм, а еден од најдобрите со оваа тематика.

а ти веруваш дека тоа се случи настрана од филмот а воедно во филмот ?

What was there before the Big Bang? Well, you see, there was no before because before the Big Bang, time did not exist. Time is a result of the expansion of the Universe itself, but what’ll happen when the Universe has finished expanding and the movement is reversed? What’ll be the nature of time?

If String Theory is correct, the Universe possesses nine spatial dimensions, and one temporal dimension. Now we can imagine that in the beginning, all the dimensions were twisted together and during the Big Bang, three spatial dimensions, the ones that we know as height, width and depth, and one temporal dimension, what we know as time, were deployed. The other six remained miniscule, wound up together.

Последно уредено:
Затоа мене не ме изненади филмот Интерстелер, зашто ги имам изгледано сите документарци за вселената и други теории на астро-физичари. И читам натам-навам дека некои се збунети од филмот и си викам “Бреј Веспертајн колку си попаметен од други...“ :cautious:

Затоа мене не ме изненади филмот Интерстелер, зашто ги имам изгледано сите документарци за вселената и други теории на астро-физичари. И читам натам-навам дека некои се збунети од филмот и си викам “Бреј Веспертајн колку си попаметен од други...“ :cautious:

Дури и тоа планета да постои околу Црна Дупка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom