+1Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм.
ова стави го во филмови дискусија да прочитаат модераторите. овде тешко каде се пукаат спојлери.Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е
Дечки едно предлогче. Во воведнава страна Ио ги пишал филмовите што поминале на дискусии, сте застанале кај Gravity, малце сте подзаспале, али нема везе, ќе ја апдејтувате.
Него предлогов ми е, покрај тоа што се ставени филмовите поминати на дискусија, врз самото име на филмот да биде линкувана страната кадешто се почнала дискусијата за тој конкретен филм. Поентата е да се прочитаат мислења за некој филм што е подоцна гледан од некого кој не учествувал во тие дискусии и слично.
Pain in the ass ќе биде малце дур се среди се' тоа, али штом се фати ред после лесно е
AceCaleb го најде најкултурниот и најсуптилниот начин да му каже на wot дека е мрза
ping @wot , @џимејова стави го во филмови дискусија да прочитаат модераторите. овде тешко каде се пукаат спојлери.
а ти веруваш дека тоа се случи настрана од филмот а воедно во филмот ?Што ќеиф ми прави што го спомна Контакт. Доста потценет филм, а еден од најдобрите со оваа тематика.
За Контакт?а ти веруваш дека тоа е случи настрана од филмот а воедно во филмот ?
Дури и тоа планета да постои околу Црна Дупка?Затоа мене не ме изненади филмот Интерстелер, зашто ги имам изгледано сите документарци за вселената и други теории на астро-физичари. И читам натам-навам дека некои се збунети од филмот и си викам “Бреј Веспертајн колку си попаметен од други...“