Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хах!! пола од овие што гласале за батистута во дубаче биле во 70% од неговата кариера, виделе само голови на јутуб, другите 30 посто се за интер и јуве.... душичиња златни.![]()
малце си се збркал со статистикава ама ајхах!! пола од овие што гласале за батистута во дубаче биле во 70% од неговата кариера, виделе само голови на јутуб, другите 30 посто се за интер и јуве.... душичиња златни.![]()

малце си се збркал со статистикава ама ај
а што не пишеш за гласовите од Инзаги? 99% од миланисти му се,пристрасност вкрај
иначе најреално гласање би било без миланисти,виолетови,романисти и интераши
а како сте пристрасни баш ме интересира како би гласале помеѓу Руи Коста и Пирло![]()
не реков дека е бољи,не ми беше тоа муабетотПирло не е боље од Руи Коста? Руи Коста ми беше омилен играч y Милан али Пирло тоа што го може никој не го може.
Да му ебам ја матер него, никад нема да му го опростам тој Суперкуп на Европа што ни го изгуби сФе му ебам!@Џонтра Волта ти викам јас Бенитез тренер, ти не, крофни, донатс...

хах!! пола од овие што гласале за батистута во дубаче биле во 70% од неговата кариера, виделе само голови на јутуб, другите 30 посто се за интер и јуве.... душичиња златни.![]()

Da be!Poshto jas sum okoreli Interash i sum zaslepen od boite na dresot i za mene sekoj igrac koj igra/igral za inter po avtomatizam e najbolje,a posebno e superioren prema igracite od najlutite rivali!а и Милито исто така е боље, така ?
Руј коста и пирло играат на различни позиции...како ќе ги споредиш кажи ми ?малце си се збркал со статистикава ама ај
а што не пишеш за гласовите од Инзаги? 99% од миланисти му се,пристрасност вкрај
иначе најреално гласање би било без миланисти,виолетови,романисти и интераши
а како сте пристрасни баш ме интересира како би гласале помеѓу Руи Коста и Пирло![]()
Па и двајцата играле во Милан, за кој и да гласаме можиш да речиш дека сме пристраснине реков дека е бољи,не ми беше тоа муабетот
пишав дека ме занима како би гласале вие помеѓу овие двајца,знаејќи колку сте пристрасни
Ti izgleda vo tie sho bea vo dubache spagjas, posto toj period Inzagi vo Juventus igrasheхах!! пола од овие што гласале за батистута во дубаче биле во 70% од неговата кариера, виделе само голови на јутуб, другите 30 посто се за интер и јуве.... душичиња златни.![]()