Војната на патиштата

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
по претпоставка дека е љоч со таблици од гостивар, многу работи би требало тука да се јасни. и да имало 500 семафори и лежечки полицајци дечково пак ќе возел 200 пошто во село нема ни семафори ни полицајци т.е. таму не важат никакви закони. во нормални држави такви проекти со табли би функционирале, но сепак овдека во оваа држава живеат нелуѓе кој заслужуваат само смртна казна како во америка, столче и пуштај струја. Може би звучи сурово во поглед на мојот став, но трагедијата можела да биде поголема и сега некое невино да се спрема за 2 метра под земја.

Последно уредено:
Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Не ми е јасно како успеал толку далеку да влезе и под тој агол...

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Ај размисли малку па ако имаш нешто у тоа главата избриши си го постот.
А замисли копукот да налеташе на мајка со дете, каков ќе ти беше ставот тогаш ?
Кога можеме ние да ги почитуваме сите закони можат и останатите. Кола пред се е превозно средство а не алатка преку која ќе ја искажуваме фрустрацијата на мали полови органи.
Лично јас кога се навечер се враќам со автомобил по 5 пати гледам лево и десно за да поминам на зелено зашто таквите како овој копук не ги интересира ништо друго освен педалата за гас.
Да дефинитивно штета, штета ако истиов повторно влезе во автомобил.

Член од
14 февруари 2014
Мислења
181
Поени од реакции
155
Си стојам на претходно кажаното.За такви шофери под наводници нема место на земјата.Од нив многу се во црнина.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
а замисли копукот да налеташе на мајка со дете, каков ќе ти беше ставот тогаш ?
Ај замисли копукот да беше ти или некој твој роднина.
Да налеташе ќе беше друга приказна, ама не налетал.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Ај замисли копукот да беше ти или некој твој роднина.
Да налеташе ќе беше друга приказна, ама не налетал.
Мене таков копук ми го прегази 16 годишниот брат на пешачки кај католичка пред неполн месец. Не никогаш нема да ги жалам, кога можат да загрозуваат и одземаат невини животи најмалку што треба е истите да бидат жалени.
Некогаш животот ни дава шанса да научиме нешто од сопствените или туѓите грешки, но некои и после свои/ туѓи 1000 грешки не можат да научат ништо .. е тогаш чао пријатно.

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.448
Поени од реакции
39.077
Секој што вози со 200 на саат заслужува да умре , буквално секој. Среќа немало некоја невина душа на патот , иначе сега под акутен стрес ќе беше.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ок, ваљда за неколку години другше ќе размислуваш.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.448
Поени од реакции
39.077

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Ок, ваљда за неколку години другше ќе размислуваш.
Не ми требаат години за да знам што е грешно а што е исправно. Но доволно е една секунда за после цел живот да се каеш за она што си можел а не си го направил. Мојот брат не доби втора шанса за живот но копукот кој го прегази освен стрес не доби ништо друго.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
имаат право и Гигс и Дел Бој (да ми кажеше некој дека ќе ја кажам реченицава некогаш во животов :eek: :D ) Секој што ќе крене повеќе од 70 (ај на Партизанска и кај Мавровка некогаш се крева а и не е ова брзина поради која не можеш да го запреш возилото за секунда ако се исправни кочниците) треба да претрпи санкции, но не парични, туку како што кажав, со одземање дозвола, бидејќи џабе е некој полн како брод да го казнуваш парично. Но за жал, низ градов дивеат само лајна и шлајмови со татковци и мајки чорбаџии кои и да направат злочин или ќе бидат под стрес или полицаецот ќе ги пушти, а ние ќе јадеме казна поради тоа појас за до Тинекс што не сме ставиле.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
(да ми кажеше некој дека ќе ја кажам реченицава некогаш во животов :eek: :D ).
зашто така бе фросе, ја секогаш сум во право само што некогаш доаѓа мојот инат до израз ... да не речам ти кажав дека велбек не го бива :P

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Секој што вози со 200 на саат заслужува да умре , буквално секој. Среќа немало некоја невина душа на патот , иначе сега под акутен стрес ќе беше.
По твојата логика до сеа пола Германија треба да е празна. Ако се однесува за низ град, ОК. Дури и за на автопат во Македонија ако ти се однесува, ОК. Со исклучок на неколку делници...

Kajgana Shop

На врв Bottom